Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε μια ανάρτηση την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στον λογαριασμό του στο Instagram για να γιορτάσει τα γενέθλιά του και να ευχαριστήσει για τις ευχές που δέχτηκε.
Ο γνωστός παρουσιαστής και κωμικός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του από τότε που ήταν αγόρι.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Ναι! Το σγουρομάλλικο αυτό αγόρι είμαι εγώ, πολλά - πολλά χρόνια πριν! Και σήμερα, πολλά - πολλά χρόνια μετά, έχω για μία ακόμα φορά τα γενέθλιά μου! Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας! Να είστε όλοι καλά, με υγεία και αγάπη! Αγάπη και ανθρωπιά! Όχι άλλα δυσάρεστα γεγονότα! Μόνο χαμόγελα κι ευτυχισμένες στιγμές για όλους μας!».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών