Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Έκανε επέμβαση για να σωθεί το μωρό της
«Δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου» δήλωσε η τηλεπερσόνα
Με μια ανάρτησή της στο Instagram η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν γνωστοποίησετο βράδυ της Τετάρτης, 6 Σεπτεμβρίου, ότι μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για μια «επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό» της.
Η 44χρονη τηλεπερσόνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού της.
«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου (διακόπτοντας) την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι», έγραψε αρχικά.
«Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου. Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους όταν ήταν σε εγκυμοσύνη. Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου, ασφαλές, ήταν η μεγαλύτερη ευλογία» είπε στη συνέχεια η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή