Ο Πάνος Σταθακόπουλος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην εισαγωγή του σε ιερατική σχολή της Τήνου, σε ηλικία 12 ετών.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, εξήγησε πως ήταν δική του επιθυμία κι όχι των γονιών του.
«Δεν με έστειλαν οι γονείς μου στην ιερατική σχολή, εγώ ζήτησα να πάω από μόνος μου. Ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου να φύγω, να πάω κάπου αλλού. Οι γονείς μου στην αρχή δεν ήθελαν. Ήμουν περίπου 12-13 ετών, αμέσως μετά το δημοτικό», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε στη συνέχεια, αποδείχθηκε πολύ δύσκολη δοκιμασία για τον ίδιο. «Ήταν δύσκολο το πρώτο διάστημα. Έφυγα από την οικογένειά μου από ένα πείσμα και έλεγα "πού ήρθα τώρα;". Μετά όμως, έβλεπα τα υπόλοιπα παιδιά και έπαιρνα θάρρος, έλεγα "αυτά πώς μπορούν και δεν μπορώ εγώ;"», εξηγεί.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csmxr3cysm8h)
«Είχε πάει ο ξάδερφός μου σε ιερατική σχολή στην Πάτμο και δεν είχε άλλες θέσεις για να πάω μαζί του. Οπότε, ο δεσπότης είπε να κοιτάξουμε στην Τήνο κι εκεί βρήκαμε μια τελευταία θέση. Περνούσα πάρα πολύ καλά, αν κι ήταν οικοτροφείο κι είχαμε αυστηρό πρόγραμμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Τέλος, περιέγραψε μια από τις ημέρες του στη σχολή. «Είχαμε πρωινό ξύπνημα, μελέτη ιερατικών κειμένων, να σκουπίσουμε, να στρώσουμε τα κρεβάτια μας. Αυτό το πρόγραμμα που είχαμε, μου έκανε καλό. Μου έμαθε από πολύ μικρός να έχω κανόνες και να φροντίζω τον εαυτό μου. Ήταν δύσκολο, αλλά εγώ το έβλεπα σαν διαφυγή», τόνισε κλείνοντας.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»