Ένταση δημιουργήθηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νικόλα Αγόρου. Οι δύο παίκτες ανταγωνίστηκαν σε παιχνίδι στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλας Αγόρου της Μπλε Ομάδας.
Ξέσπασμα προκλήθηκε, ωστόσο, ανάμεσα στους δύο παίκτες, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατηγόρησε τον αντίπαλο παίκτη για τις κινήσεις του κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.
«Τζαρτζάρισμα ήταν», απάντησε στις κατηγορίες ο Νικόλας Αγόρου.
«Νικόλα ηρέμησε, έχεις ένταση. Μου το έκανες τρεις φορές», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
«Έγινε τζαρτζάρισμα, δεν ήταν ένταση» πρόσθεσε ο παίκτης της Μπλε Ομάδας. «Να τον αφήσω να περάσει; Α να σε αφήσω να περάσεις;» τόνισε τέλος ο Νικόλας Αγόρου.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.