Survivor All Star: Ο Μαρτίκας ευχαριστεί τον Βασάλο που έχει «ηρεμήσει» τον Καραγκούνια

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας ευχαριστεί τον Βασάλο που έχει «ηρεμήσει» τον Καραγκούνια

«Έβαλες σε τάξη, ηρεμία και αρμονία τον ασταμάτητο Τάκη, τον ασυγκράτητο Τάκη» είπε ο παίκτης

survivor-all-star__37_
Μετά το πάρτι της ένωσης, το Survivor All Star είναι πλέον, ατομική υπόθεση. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πλέον, στην ίδια καλύβα με τον Τάκη Καραγκούνια, γεγονός που αρχικά, τον φόβισε. Όπως είδε όμως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να... ηρεμήσει τον φίλο του.

Ενώ βρισκόταν στην καλύβα με τους άλλους παίκτες, ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε για τον Τάκη Καραγκούνια πως «φοβόταν μην περάσει ξανά τις περσινές καταστάσεις, όμως είδε ότι ο Βασάλος έχει κάνει καλή δουλειά».

«Κωνσταντίνε Βασάλο, σε ευχαριστώ για τη δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Γητευτή άγριων θηρίων. Έβαλες σε τάξη, ηρεμία και αρμονία τον ασταμάτητο Τάκη, τον ασυγκράτητο Τάκη. Σε μεγάλο βαθμό. Αισθητή η αλλαγή του, τέσσερις μήνες τώρα. Κι αφού έχεις κάνει όλη αυτή τη δουλειά, ερχόμαστε λοιπόν τέσσερις μήνες, να συνυπάρξουμε. Σε ευχαριστώ για τη δουλειά που έχεις κάνει. Διαφορετικά τα δεδομένα για αυτή τη συνύπαρξη», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs56xzs25g3d)

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν θα στο χαλάσω. Θα σε βοηθήσω για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα, θα σταθώ δίπλα σου για να εξημερώσουμε αυτό το άγριο θηρίο που λέγεται Τάκης. Για έναν και μόνο λόγο, για να μπορούμε να αντέχουμε».

Από τη δική του μεριά, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έχει πάρει με καθόλου καλό μάτι τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα. Μιλώντας στον φακό του Survivor, ο παίκτης δήλωσε: «Βλέπω έναν Μαρτίκα να προσπαθεί να με ξυπνήσει, να με μειώνει λέγοντάς μου ότι είμαι νευρικός και φέρνω εντάσεις, να λέει τι καλή δουλειά έχει κάνει ο Κωνσταντίνος και κάτι χαζομαρίτσες τέτοιες που δεν μου αρέσουν εμένα. Ο Μαρτίκας προσπαθεί να βγάλει κάποιους ανθρώπους λάθος, φάουλ κι ότι έχουν προβλήματα, για να είναι αυτός στο προσκήνιο, να τους πικάρει, να τους κάνει να αισθανθούν άσχημα κι αυτό εμένα δεν μου αρέσει».

Κλείσιμο
Τέλος, πρόσθεσε: «Αυτά σε εμένα δεν περνάνε και δεν θα δεχτώ να γίνω παιχνιδάκι ή μαριονέτα στα χέρια του Μαρτίκα. Όπως είπε, τον Τάκη τον ξέρει από πέρσι κλπ, εγώ έκανα ότι δεν τον άκουγα σήμερα, λοιπόν, καθισμένος σε μια γωνία κι αυτός έλεγε τις δικές του βλακείες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν θα του δώσω το δικαίωμα και το επαναλαμβάνω αυτό. Αν χρειαστεί να τον βάλω στη θέση του, θα τον βάλω».


Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι

Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός μετά από άγριο καυγά με 92χρονη για τα κοινόχρηστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης