Η παίκτρια εξήγησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, πως κατά τη γνώμη της στη θέση του Νικόλα Αγόρου θα έπρεπε να βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης.
«Κατά την άποψη μου, στο χθεσινό συμβούλιο, ήταν απόλυτα σωστό που βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας ως πρώτος υποψήφιος. Ωστόσο, αν αυτές οι δύο ψήφοι δεν ήταν του Σπύρου Μαρτίκα και άλλου ένα που προφανώς, μιλάει με τον Σπύρο Μαρτίκα, θεωρώ πως ο Μπάρτζης ήταν που θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί. Μιλάμε για τους άνδρες πάντα, γιατί οι γυναίκες είναι μια άλλη κατηγορία», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cri7uxy3f2up)
«Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας βγήκε πολύ δίκαια από την κάλπη, αλλά κατά τη δική μου άποψη, προστάτευσε κατά κάποιον τρόπο τον Νίκο Μπάρτζη, γιατί αντικειμενικά, μετά τον Σπύρο, εκείνος είναι ο πιο αδύναμος παίκτης», συμπλήρωσε.
Τέλος, δήλωσε πως αγωνιστικά, Μπάρτζης και Αγόρου είναι στο ίδιο επίπεδο. «Το έχουμε δει τελευταία αγωνιστικά πως έχει πέσει πάρα πολύ. Μπορεί να είναι καλός παίκτης, αλλά καλός παίκτης είναι και ο Αγόρου. Το έχουμε δει με τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με αυτά, ο Νικόλας Αγόρου δεν θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί. Ο Σπύρος, Ασημακόπουλος και Μπάρτζης θέλουν να φάνε τον Αγόρου. Είναι και παρέα τώρα, έχουν μείνει και λίγοι άνδρες, οπότε πιστεύω αυτό έχει γίνει», είπε κλείνοντας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.