Σπίτι με το MEGA: Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από την αποψινή εμφάνιση της Πίτσας Παπαδοπούλου
Απόψε στις 21:00, στο MEGA - Δείτε το βίντεο
Μία μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού φιλοξενεί απόψε στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA».
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου, την τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει με τη μοναδική φωνή της επιτυχίες-σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία.
Η Λένα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ελεάνα Παπαϊωάννου θα βρεθούν δίπλα της στη σκηνή και θα μας ταξιδέψουν μουσικά. Στο αφιέρωμα συμμετέχουν οι σπουδαίοι συνθέτες Τάκης Σούκας και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Special guest ο σημαντικός τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας.
Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση του επεισοδίου, δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από το αγαπημένο τραγούδι «Θα τα βροντήξω» που ερμηνεύει η Πίτσα Παπαδοπούλου:
Απόψε, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» διασκεδάζει, αναπολεί και συγκινείται με μία μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.