Καρολίνα Καλύβα: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία Ελευθερίου»

Καρολίνα Καλύβα: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία Ελευθερίου»

«Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όπως στην Ελευθερία, δεν θα ασχολούμουν, βαριέμαι» είπε για το ειδύλλιό της με τον Μάριο Πρίαμο

karolina-kaliva__1_
Η Καρολίνα Καλύβα σχολίασε το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο, κατά την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης, μετά το φλερτ τους.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μαζί με τη Σοφιάννα Αβραμάκη και τόνισε πως στη θέση της η ίδια δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

«Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όπως στην Ελευθερία, δεν θα ασχολούμουν. Βαριέμαι. Βαριέμαι όλη αυτή την ενέργεια που αναλώνεις κάπου που ίσως δεν πρέπει. Έχεις νου, μάτια και βλέπεις. Το έχεις περάσει αυτό το στάδιο μετά από έναν μήνα. Πλέον, μπαίνει μπροστά η λογική», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqnfv62qtetd)

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή», συμπλήρωσε στη συνέχεια για την αντίδραση της Ελευθερίου απέναντι στον Μάριο Πρίαμο.

Κλείσιμο
Τέλος, αναφορικά με το αν γνωρίζονταν με την τραγουδίστρια, δήλωσε: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία, όποτε ήθελε εκείνη και επιθυμούσε την προπονούσα. Ήμουν η coach της», ενώ όταν τη ρώτησε ο παρουσιαστής αν θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα Μάριος και Ελευθερία να τα ξαναβρούν, εκείνη ξέσπασε σε δυνατά γέλια.



Ειδήσεις σήμερα:

Μαντλίν ΜακΚαν: Η οικογένειά της αποδέχθηκε τεστ DNA της 22χρονης που υποστηρίζει πως είναι εκείνη

Μύκονος: Πώς έγινε ο καβγάς που οδήγησε στην δολοφονία του 34χρονου Αλβανού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αιφνιδιαστικά στο Κίεβο ο Μπάιντεν - Περπατούσε με Ζελένσκι ενώ ηχούσαν σειρήνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης