Survivor All Star: Αποχώρησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στη... βραδιά ποίησης - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στη... βραδιά ποίησης - Δείτε βίντεο

Τα βατραχοπόδαρα, τα πειράγματα της επικοινωνίας, το παιχνίδι του παλουκιού, η λιποθυμία της Μελίνας και η μάχη της πίτσας

Collage_Maker-10-Feb-2023-01_20-AM
H 5η εβδομάδα στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε με τον «Μαχητή» Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τους Κόκκινους να βγαίνουν νικητές τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στα έπαθλα με μοναδική εξαίρεση μια ήττα τους που έφερε στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο. Αντίθετα οι μπλε που ηττήθηκαν τόσο στις δυο από τις τρεις ασυλίες, όσο και στα έπαθλα επικοινωνίας, φαγητού και «παλικιού» είχαν την απώλεια ενός ακόμα παίκτη τους και στον τάκο μαζί του τον Κρις Σταμούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι και συνεχίζουν στον Άγιο Δομίνικο.

Το βράδυ μετά την κατάκτηση του επάθλου επικοινωνίας, οι Κόκκινοι είχαν και έναν επισκέπτη στην καλύβα τους, ο οποίος λίγο έλειψε να γίνει μεζές.

«Παιδιά, έχουμε νέο μέλος στην ομάδα. Ποιος ψηφίζει τώρα μετά το γλυκό που έχουμε σαν έπαθλο να φάμε και αυτό; Βατραχοπόδαρα. Θα το καθαρίσω εγώ παιδιά είναι πεντανόστιμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι για τον βάτραχο που έκανε την εμφάνισή του στην καλύβα με κάποιους να συμφωνούν και κάποιους άλλους να αηδιάζουν!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqe8ykjqxwtd)


Την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Κόρομι αναφέρθηκε και στο έπαθλο επικοινωνίας και το μήνυμα που δέχτηκε από τη σύντροφό του, Τίνα. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας εξήγησε πόσο του λείπει εκείνη κι η οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε τι έχει αναθέσει στους φίλους του.

«Είχαμε επικοινωνία χθες και μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους μας που είναι στην άλλη μεριά του κόσμου. Μας λείπουν πολύ, είναι η οικογένειά μας», δήλωσε και πρόσθεσε πως αυτό που έχει ζητήσει από τα δικά του άτομα είναι να προσέχουν το κορίτσι του, αφού γύρισε στην Ελλάδα από τον Καναδά.

«Τους έχω αναθέσει και μια δουλειά. Να προσέχουν το κορίτσι μου. Έμαθα χθες ότι επέστρεψε στην Ελλάδα από τον μακρινό Καναδά, μακρινό από την Ελλάδα, από εδώ είναι κοντά. Οπότε τώρα τους έχω αναθέσει μια δουλειά, να την προσέχουν, αλλιώς θα φάνε ξύλο», είπε χιουμοριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqe93ctek8ep)
Κλείσιμο


Οι Κόκκινοι πριν συναντηθούν με τους Μπλε για το παιχνίδι του παλικιού έκαναν προπόνηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqe969uxwc8p)


Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τις δύο ομάδες με αρκετό κέφι και μια γάτα στην αγκαλιά του, η οποία όμως δεν είχε σχέση με το έπαθλο που θα απολάμβαναν οι νικητές. Ο παρουσιαστής του Survivor Αll Star ανακοίνωσε πως όποια ομάδα έφτανε πρώτη στους 7 πόντους θα έτρωγε μπισκότα κανέλας και βανίλιας και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό. Νικητές με 7-4 αναδείχθηκαν οι... προπονημένοι στο παλούκι Διάσημοι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqe9ko69grrl)


Όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός είχε αρκετή όρεξη για πειράγματα στους Κόκκινους που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας. Το πρώτο «θύμα»  του παρουσιαστή του Survivor ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και η σχέση του με την Βρισηίδα Ανδρίτωτου. «Θα φάμε κουφέτα», ρώτησε ο Λιανός τον 45χρονο φαρμακοποιό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqeaawey0z3l)


Θέλοντας να πειράξει την Μαριαλένα, ρώτησε τον Σάκη Κατσούλη για την ξανθιά Κρίστι που του έστειλε μήνυμα, με την παίκτρια των μπλε να μην πέφτει στην παγίδα απαντώντας με ψυχραιμία πως του Σάκη δεν του αρέσουν οι ξανθιές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqeacv5rr6sx)


Στη συνέχεια στο στόχαστρο του Λιανού μπήκε ο Μάριος-Πρίαμος, ο οποίος δέχθηκε μήνυμα από τον Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω του παράνομου ειδυλλίου τους στον Άγιο Δομίνικο. Οι δύο παίκτες βρίσκονταν κρυφά σε μια καλύβα μέσα στη ζούγκλα, παρά το γεγονός ότι η Καρολίνα είχε σχέση με τον Μπο και ο Μάριος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Τρία μηνύματα. Να τα αξιολογήσουμε ένα-ένα. Έστειλε η Καρολίνα μήνυμα», του είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με εκείνον να κατηγορεί τον Σάκη Κατσούλη, λέγοντας πως δεν έπρεπε να ανοίξει αυτή τη συζήτηση.

«Εγώ το άκουσα κι είπα να το βάλω στη συζήτηση έτσι να υπάρχει», συνέχισε ο Γιώργος Λιανός με τον Μάριο Πρίαμο να του απαντάει: «Καλά έκανες. Δέχτηκα κι εγώ τρία μηνυματάκια, ξέρω όμως πού το πας. Στο τρίτο μήνυμα από την Κάρολ».

«Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα που έστειλε. Ξέρει αυτή ότι θα τα πούμε, όταν είναι να βγω από το παιχνίδι και την ευχαριστώ πολύ για το όμορφο μήνυμα. Όπως και τα φιλαράκια μου, αδέρφια, όπως τα αποκαλώ», συμπλήρωσε, αποφεύγοντας έτσι τον Γιώργο Λιανό που ετοιμαζόταν να του κάνει κι άλλες ερωτήσεις για την Καρολίνα, με τον παρουσιαστή να τον χαρακτηρίζει «καλό τριπλαδόρο», αφού κατάφερε να αλλάξει θέμα και να μην συνεχίσει τη συζήτηση για την Καρολίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqeac1ptgwop)


Στα θετικά για τους μπλε ήταν πως ανεξάρτητα αν θα κέρδιζαν στο αγώνισμα θα έπαιρναν το κιτ ψαρέματος, ενώ στα αρνητικά ήταν η ξαφνική αδιαθεσία της Μελίνας Μεταξά, η οποία μεταφέρθηκε με φορείο για να τις γίνουν εξετάσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqeasmuq3po1)


Οι μπλε ξεκίνησαν καλά με τον Χάρο να κερδίζει τον Παπαδόπουλο για το 1-0, ενώ ο Βασάλος έκανε κόντρα στον Κόρο το 2-0. Οι Κόκκινοι απάντησαν με Σταυρούλα και Μπάρτζη για το 2-2.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqebc8zzg68x)


Ο Χανταμπάκης νίκησε τον Ασημακόπουλο για το 3-2 και από εκείνο το σημείο όποτε οι Διάσημοι έπαιρναν κεφάλι στο σκορ οι Μαχητές του ισοφάριζαν μέχρι το 7-7.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqebregci1f5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqebuu29eos1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqecerjfc61d)


Ο Μπάρτζης έκανε το 8-7 με αντίπαλο τον Κρις, η Αφροδίτη το 9-7 κόντρα στην Μαριαλένα και ο Γιώργος Κόρομι το έληξε με 10-7 απέναντι στον Γκότση και κέρασε πίτσες την ομάδα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqeck8x566dl)


Οι νικητές εκτός από φαγητό απόλαυσαν και την ηρεμία τους, σε αντίθεση με τους ηττημένος που άρχισαν πάλι να ψάχνουν ποιος έφταιξε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqed9kws3nrt)


Ο Τάκης Καραγκούνιας που βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του για τις αντιδράσεις του στον πάγκο, τα είχε με την ομάδα του περισσότερο γιατί δεν του έδωσαν να φάει την πίτσα που κέρασε ο Λιανός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqedeuhtzoox)


Ο 50χρονος μισθοφόρος εκτός από το παράπονο για την πίτσα που δεν έφαγε ήταν και έξαλλος με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος έβαλε τα πόδια του στον πάγο που βάζουν τα νερά τους οι Μαχητές. Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι θα επιθυμούσε να διώξει ο κόσμος τον συμπαίκτη του.

Στο Συμβούλιο αποχώρησης ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Τάκη Καραγκούνια να περιγράψει το... δράμα της πίτσας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqedvlr81pd5)


Από την πλευρά του χορτασμένος ο Σύρος Μαρτίκας έφαγε όλη την πίτσα του παρά την «προεκλογική» του δέσμευσή ότι θα την έδινε στον Νίκο Μπάρτζη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqedthcpojo1)


Το συμβούλιο είχε και βραδιά ποίησης, με τον Κρις Σταμούλη να απαγγέλει και το κοινό να τον αποθεώνει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqee2dshbqpd)



Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως από το Survivor All Star αποχωρεί ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και στον Άγιο Δομίνικο παραμένουν ο Κρις Σταμούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqeeihqq883t)


«Νιώθω αρκετά καλά. Μπορεί να ήθελα να το παλέψω παραπάνω και να το πάω μέχρι τέλος. Μου αρέσει να το τραβώ και να το πιέζω, αλλά όλα γίνονται για καλό. Θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές, θα φάω, θα πιώ και θα είμαι μεθαύριο στο σπίτι μου», είπε ο 44χρονος προπονητής χόκεϊ επί χόρτου πριν αποχαιρετήσει την μπλε ομάδα, στην οποία έμεινε μόλις δυο εβδομάδες.



Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Έκανε πίσω η Άγκυρα, δεν δέχεται βοήθεια από την Κύπρο

Υπουργείο Υγείας: Εθνικό σχέδιο «εξάλειψης» των λοιμώξεων από τα νοσοκομεία

Σεισμός στην Τουρκία: Οργή κατά Ερντογάν για το 12ωρο λουκέτο στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης