ΗΡαμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στις κυρίες της σόουμπιζ και τις... τσάντες τους.
Όπως είπε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», εκείνη ξεκίνησε το «κίνημα» «όχι τσάντες μαϊμού».
«Εγώ ξεκίνησα το… κίνημα "no μαϊμού τσάντες". Αυτή τη στιγμή κρατάω μια τσάντα που κάνει δέκα ευρώ. Όταν δεν έχουμε τα χρήματα, δεν είναι κακό, είναι οκ. Δεν παριστάνουμε κάτι που δεν είμαστε. Να παριστάνω εγώ ότι έχω λεφτά;», είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp0h9xefhbw1)
«Αυτό θες να δείξεις. Όταν κρατάς μια Dior, σημαίνει ότι θες να δείξεις ότι έχεις λεφτά. Δεν έχεις κούκλα μου και είναι οκ. Κράτα αυτό που έχεις, πάρε αυτά που έχεις», συμπλήρωσε η Ραμόνα Βλαντή.
Τέλος, δήλωσε πως το ίδιο κάνουν όλες σχεδόν οι κυρίες της σόουμπιζ. «Σχεδόν όλες οι κυρίες της showbiz κρατούν μαϊμού τσάντες. Τι είμαι εγώ για να τους πω κάτι; Fashion police είμαι;», είπε γελώντας.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.