Μελίνα Νικολαΐδη: Τα τρυφερά φιλιά με τον 34χρονο σύντροφό της - Δείτε τις φωτογραφίες

Μελίνα Νικολαΐδη: Τα τρυφερά φιλιά με τον 34χρονο σύντροφό της - Δείτε τις φωτογραφίες

Το ζευγάρι εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή

melina-nikolaidi-m
Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή στο Λονδίνο, όπου και βρίσκεται για τις σπουδές της. Ωστόσο, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη εκτός από την οικογένειά της, έχει ακόμη έναν λόγο να επισκέπτεται την Αθήνα.

Ο λόγος αυτός ακούει στο όνομα του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Πρόκειται για τον 34χρονο personal trainer, με τον οποίο η Μελίνα Νικολαΐδη διατηρεί δεσμό.

Το περασμένο Σαββατόβραδο η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η μητέρα της, στην πρώτη της κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της.

Το περιοδικό OK! δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από τη βραδινή έξοδό τους.

Στα στιγμιότυπα, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης φαίνεται να το διασκεδάζουν, ενώ δεν έλειψαν τα φιλιά και αγκαλιές.

Δείτε τις φωτογραφίες
melina_niklaidi73__2_

Πρόσφατα, η 18χρονη μοιράστηκε στο Instagram μία τρυφερή εικόνα της με τον αγαπημένο της σύντροφο σε story. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από την ίδια σε Instagram Story και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης την αναδημοσίευσε στο δικό του προφίλ.

Δείτε τη φωτογραφία
MELINA_NIKOLAIDOU
Κλείσιμο

Ποιος είναι ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ. Πριν κάποιο καιρό η Μελίνα Νικολαΐδη είχε δημοσιεύσει μία εικόνα, όπου έκανε pilates με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και στο story που ανέβασαν στο Instagram είχε κάνει tag τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.
melina-despoina_jpg

Σε μία άλλη ανάρτησή της, η Μελίνα Νικολαΐδη γνωστοποίησε ότι είχε βρεθεί σε αγώνα του αγαπημένου της και με story της, τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία είναι και η ομάδα του πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, που υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας αλλά και πρόεδρος.
melina-syntrofos_jpg

melina-nikolaidi-00


Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος - Έρευνα για 4 κακουργήματα σε πρώην στελέχη της «Κιβωτού»

Συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα

Τετ α τετ Ουίλιαμ με Μπάιντεν στη σκιά του σκανδάλου με τα ρατσιστικά σχόλια στο παλάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης