Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απολαμβάνει το καλοκαίρι της για λίγες ακόμη ημέρες πριν η φετινή καλοκαιρινή σεζόν φτάσει στο τέλος της.
Η ηθοποιός βρίσκεται στο νησί της Κρήτης και φροντίζει να γεμίσει τις μπαταρίες της λίγο πριν επιστρέψει στη βάση της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου ποζάρει φορώντας ένα μεγάλο μαύρο καπέλο με φόντο τη θάλασσα.
Πριν από περίπου ένα μήνα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου γιόρτασε μία πολύ ξεχωριστή ημέρα για τη μητέρα της, καθώς είχε γενέθλια και η ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί με μία δημόσια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Με δύο φωτογραφίες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φανέρωσε την αδυναμία στη μητέρα της και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Σήμερα – για μένα – γιορτάζει όλη η γη!! Έχει γενέθλια αυτό το σπάνιο πλάσμα που με έφερε στον κόσμο! Σ’ ευχαριστώ μαμά μου».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.