Η Νάταλι Θάνου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Ρόδο, περνώντας τις καλοκαιρινές της διακοπές, παρέα με τον γιο της, Άρη.
Η τραγουδίστρια που έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, απαθανατίστηκε σε ξενοδοχείο του νησιού. Φορώντας ένα λευκό μπικίνι και απολαμβάνοντας το ποτό της, ήταν ευδιάθετη και συνεχώς μαζί με το παιδί της, στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.
Όπως είχε δηλώσει άλλωστε σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Σταμάτησα το τραγούδι, μόλις γέννησα τον γιο μου. Δεν μπορούσα να έχω το ίδιο lifestyle, δεν μπορούσα να εμφανίζομαι βράδυ και το πρωί να έχω το μωρό. Ο γιος μου είναι ο απόλυτος έρωτας, είναι ο λόγος της ύπαρξής μου».
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.