Η νικήτρια του Bachelor 2,Αθηνά New Yorkβρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Αν και η σχέση της με τον Αλέξη Παππάέληξε νωρίς, η αγάπη της για τη χώρα μας δεν έχει σβήσει, με την ίδια να την επισκέπτεται σε κάθε της ευκαιρία, για να απολαύσει τις ομορφιές της.
Ο προορισμός που επέλεξε αυτή τη φορά ήταν η Κεφαλονιά και φυσικά, μοιράστηκε στιγμές από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Αθηνά New York είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Εκείνη όμως, η φωτογραφία που ξεχώρισε ανάμεσα στις άλλες, ήταν μια που τη δείχνει ξαπλωμένη μπρούμυτα στη θάλασσα. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η νικήτρια του Bachelorεμφανίζεται σαν να ποζάρει... τόπλες, καθώς το μαγιό της είναι μικροσκοπικό, ενώ στο κάτω μέρος φαίνεται πως φοράει... μια ουρά γοργόνας!
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Θα έπρεπε να είμαι γοργόνα, γιατί δεν φοβάμαι το βάθος, αλλά φοβάμαι τη ζωή στα ρυχά».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.