Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά, χωρίς να γνωστοποιεί πού ακριβώς είναι - Είναι μια μόνο από τους δεκάδες celebrities που επέλεξαν φέτος τη χώρα μας
Μετά το ταξίδι της στο Παρίσι για το show του οίκου «Balenciaga», η Νικόλ Κίντμανεπέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές τη χώρα μας.
Η Χολιγουντιανή ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα και φρόντισε μάλιστα, να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το μαγευτικό τοπίο με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Ειδικότερα, η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, ενώ απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα». Ωστόσο, δεν έκανε γνωστή την τοποθεσία που βρίσκεται.
Η ηθοποιός είναι μια μόνο από τους δεκάδες celebrities της διεθνούς showbiz που επέλεξαν φέτος τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην Ελλάδα ήταν η Νικόλ Σέρζινγκερ, η Ναόμι Γουότς, ο Τζέιμς Φράνκο, η Κιάρα Φεράνι, η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Κόσλινγκ, καθώς και ο Έλον Μασκ.
Όλοι τους έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από τις διακοπές τους στα social media, παρουσιάζοντας έτσι στο κοινό τους παγκοσμίως τις ομορφιές της Ελλάδας.
Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει:
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.