Νικόλ Κίντμαν: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα»

Νικόλ Κίντμαν: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά, χωρίς να γνωστοποιεί πού ακριβώς είναι - Είναι μια μόνο από τους δεκάδες celebrities που επέλεξαν φέτος τη χώρα μας

nicole-kidman33
Μετά το ταξίδι της στο Παρίσι για το show του οίκου «Balenciaga», η Νικόλ Κίντμαν επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές τη χώρα μας.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα και φρόντισε μάλιστα, να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το μαγευτικό τοπίο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, ενώ απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα». Ωστόσο, δεν έκανε γνωστή την τοποθεσία που βρίσκεται.


Η ηθοποιός είναι μια μόνο από τους δεκάδες celebrities της διεθνούς showbiz που επέλεξαν φέτος τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην Ελλάδα ήταν η Νικόλ Σέρζινγκερ, η Ναόμι Γουότς, ο Τζέιμς Φράνκο, η Κιάρα Φεράνι, η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Κόσλινγκ, καθώς και ο Έλον Μασκ.

Κλείσιμο
Όλοι τους έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από τις διακοπές τους στα social media, παρουσιάζοντας έτσι στο κοινό τους παγκοσμίως τις ομορφιές της Ελλάδας. 

Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει:




jamesfranco



Ειδήσεις σήμερα:

Σε συνθετικό δηλητήριο είχε εκτεθεί ο στενός συνεργάτης του Πούτιν


Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Μειώνεται η «ποινή» του 30% - Θα επιβάλλεται αναλογικά με τις ημέρες απασχόλησης


Βρετανία: Μητέρα 2 παιδιών κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της - Τι λέει η οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης