Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε όχι μόνο στα βίαια περιστατικά που είχε βιώσει με τον ηθοποιό, αλλά και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.
«Είχαν γίνει κάποια περιστατικά. Η Ελπίδα Νίνου τον είχε πιάσει να έχει κάποια σχέση, είχε δει μηνύματα και τηλέφωνα στο κινητό του. Μάλιστα, ερχόταν στο θέατρο και σε εμάς δεν μιλούσε», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckustook4861)
«Τόσα χρόνια που γίνονταν έκτροπα, ήταν εκεί και τον στήριζε, τώρα δεν θα τον στηρίξει; Ξέρω πολλά περιστατικά με τον Φιλιππίδη κι από όσο γνωρίζω, θα βγούνε στη φόρα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.
Αναφορικά με τα περιστατικά βίας που έζησε με τον ηθοποιό, ο Γιώργος Λαμπάτος δήλωσε: «Με είχε χτυπήσει επάνω στην σκηνή, μου είχε πετάξει ένα τασάκι στον αστράγαλο. Κόντεψε να μας σκοτώσει με τη Νικολέτα Βλαβιανού. Πέρασε μια λάμπα πάνω από το κεφάλι μας. Δεν του άρεσε να του κλέβουν την παράσταση».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.