Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα της - «Σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα»

Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα της - «Σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα»

Δείτε τι δημοσίευσε η παρουσιάστρια για να ευχηθεί στη μητέρα της για τα γενέθλιά της 

nomikou
Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε η Δούκισσα Νομικού, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της.

Η όμορφη παρουσιάστρια ευχήθηκε στην αγαπημένη της μητέρα με μία δημοσίευση στα social media, όπου και περιέγραψε σχεδόν τα παιδικά της χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τη μητέρα της να χαμογελάει στον φακό, μπροστά από ένα εντυπωσιακό στεφάνι λουλουδιών.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Δούκισσα Νομικού έγραψε: «Μαμά μου, χρόνια σου πολλά! Σε ευχαριστώ που μας χαρίσατε μαζί με τον μπαμπά τα πιο ωραία παιδικά χρόνια, σε ευχαριστώ που το σπίτι μας πάντα μύριζε αγάπη και σπιτικό κέικ βανίλιας με σοκολάτα, σε ευχαριστώ πολύ που φύτεψες το πιο όμορφο λουλούδι έξω από το παιδικό μου δωμάτιο για να μου «χαμογελάει» κάθε φορά που άνοιγα το παράθυρο. Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στα διαλείμματα στο σχολείο για να μου δώσεις φρεσκοψημένο κουλούρι. Σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα, που με ακούς χωρίς να με κρίνεις, που είσαι δίπλα μου στα ωραία και στα δύσκολα, που μου δείχνεις πως να αγαπώ, να συγχωρώ, να ενώνω, να δημιουργώ. Σε ευχαριστώ που με έμαθες πως η ευγένεια είναι το μεγαλύτερο προσόν και η αξιοπρέπεια είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Σε ευχαριστώ που μέχρι σήμερα κάθε φορά που βγαίνω από την πόρτα του σπιτιού σας λες από μέσα σου μια προσευχή και με σταυρώνεις με τα χέρια σου κρυφά, σε ευχαριστώ που με κάνεις να αισθάνομαι ξανά παιδί όταν είμαι κοντά σου, που τρέχω στην αγκαλιά σου όταν πελαγώνω ή όταν κάνω σκανταλιές. Σε ευχαριστώ που φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γεμιστά από όλους. Σε ευχαριστώ μαμά μου γιατί όση αγάπη έδωσες σε εμάς άλλη τόση δίνεις στα παιδιά μου, στα εγγόνια σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ μανούλα μου. Η κόρη σου χχ».

Δείτε την ανάρτησή της:




Ειδήσεις σήμερα:

Σαγκάη: Σε σύγχυση η κυβέρνηση, ως την Τετάρτη θα άρει το lockdown ενώ τα κρούσματα αυξάνονται


O Κρις Νοθ μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο απειλεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες


Μπακς-Μπουλς: Το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο από... ημίχρονο και οι Έλληνες του Fiserv Forum - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης