Σπίτι με το MEGA: Μεγάλη πρεμιέρα με μια μοναδική συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου

Σπίτι με το MEGA: Μεγάλη πρεμιέρα με μια μοναδική συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου

Η αγαπημένη συνήθεια επιστρέφει για να χαρίσει τα πιο όμορφα και μουσικά Σαββατόβραδα στους τηλεθεατές

1
Ήταν μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες, που μας ένωσε όταν ζούσαμε σε απόσταση κάτω από τη μεγάλη αγκαλιά της ελληνκής μουσικής και των σπουδαιότερων ονομάτων της. Η μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει στο MEGA σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 22:00, με την υπόσχεση να συνεχίσει να μας κρατάει την καλύτερη παρέα και να προσφέρει την πιο ποιοτική και χορταστική μουσική διασκέδαση.

Το σύνθημα για τη μεγάλη πρεμιέρα δίνει η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, με μία συναυλία σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση που τα έχει όλα: πολύ κέφι, έρωτα, νοσταλγία και μαγεία. Άλλωστε τα τραγούδια της ερωτικής Νατάσας μεταφέρουν συναισθήματα και μας κάνουν να ονειρευόμαστε και να ερωτευόμαστε. Η συναυλία που θα παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας της τραγουδίστριας σε όλη την Ελλάδα.

Για τη Νατάσα Θεοδωρίδου η Θεσσαλονίκη είναι το δικό της «σπίτι», απ’ όπου ξεκίνησε τη λαμπρή της πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Σε εξαιρετική διάθεση, η τραγουδίστρια συναντά ένα ενθουσιώδες κοινό που ενώνει τη φωνή του μαζί της σε μεγάλες επιτυχίες. Το ολοκαίνουργιο «Υπάρχω για σένα», η «Έξαψη», ο «Χαρτοπόλεμος» και η «Κόκκινη γραμμή» είναι μερικά από τα τραγούδια που ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική, δωρική φωνή της σε μια συναυλία γεμάτη δυνατές λαϊκές επιτυχίες.

Σπίτι με το MEGA: Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου | Σάββατο 23/10 22:00 (trailer)


Στη σκηνή ανεβαίνουν επίσης ο Πέτρος Ιακωβίδης, σε μια εμφάνιση-έκπληξη, και ο πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος, οι οποίοι πλαισιώνουν τη Νατάσα Θεοδωρίδου με πολύ κέφι.

Το αποψινό «Σπίτι με το MEGA» κρύβει και μία έκπληξη. Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου κάνουμε ένα οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για να παρακολουθήσουμε αποκλειστικά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή της περιοδεία και τη συνάντησή της με τον λαουτιέρη-τραγουδιστή της Κρήτης, Μανώλη Κονταρό.

Το αποψινό βράδυ του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου, στις 22:00, το περνάμε «Σπίτι με το MEGA», ταξιδεύοντας με τις μεγάλες επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Αναστασία Τσιλιμπίου... χείμαρρος στο Gala: «Στο δικό μου παραμύθι ο Δράκος είμαι εγώ»

Καιρός: Βροχές σήμερα στα βορειοδυτικά και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα - Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής

Rust: Είχαν προηγηθεί δύο περιστατικά με εκρήξεις όπλων - Το συνεργείο είχε αντικατασταθεί από ντόπιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης