Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή ότι θα χωρίσει, ήταν πολύ δύσκολο

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή ότι θα χωρίσει, ήταν πολύ δύσκολο

«Είναι πολύ δυνατή, το μόνο που χρειάζεται αγάπη. Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια γάμου και όταν υπάρχουν παιδιά», είπε ο τραγουδιστής

2577_NIKOLAIDIS_VANDI_25102013
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του με τη Δέσποινα Βανδή σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στην Κύπρο. Παράλληλα ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως γνώριζε για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

«Περνάμε πάρα πολύ καλά με τη Δέσποινα Βανδή. Θα συνεχίσουμε τις εμφανίσεις στην Κύπρο τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη. Πάντα είμαι δίπλα στους φίλους μου στις δύσκολες στιγμές τους, αθόρυβα και διακριτικά. Ο καλύτερος σύμβουλός μας είναι το ένστικτό μας και ο εαυτός μας. Και αυτό νομίζω κάνει η Δέσποινα τώρα. Και το χαίρομαι πολύ. Μου είχε πει ότι θα βγει η ανακοίνωση. Ήταν πολύ δύσκολο. Ξέρετε η Δέσποινα Βανδή είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα πράγματα και έτσι της έχεις εμπιστοσύνη ότι θα κάνει το σωστό. Όλος ο στενός της κύκλος, ήμασταν κοντά της αλλά και μακριά. Παρακολουθούσαμε διακριτικά αν χρειαστεί κάτι. Είναι πολύ δυνατή, το μόνο που χρειάζεται αγάπη. Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια γάμου και όταν υπάρχουν παιδιά, πάντα δίνει στεναχώρια και θλίψη, αλλά είναι πολύ δυνατή», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce5y4drq6c35-st)

Ειδήσεις σήμερα:


Νέο τεστ αίματος μπορεί να προβλέψει την πιθανότητα σοβαρής Covid-19

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός μαθητών άνω των 12 ετών στο Λος Άντζελες

Μπάσης, Ασλανίδου, Ζήνα τραγουδούν αγκαλιασμένοι στο «ύστατο χαίρε» στον Μίκη Θεοδωράκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης