Κάνιε Γουέστ και Ιρίνα Σάικ: Η Ρωσίδα καλλονή «έβαλε στον πάγο» τον πρώην της Κιμ Καρντάσιαν;

Κάνιε Γουέστ και Ιρίνα Σάικ: Η Ρωσίδα καλλονή «έβαλε στον πάγο» τον πρώην της Κιμ Καρντάσιαν;

Ο ράπερ ζήτησε από την Ιρίνα Σάικ να τον συνοδεύσει σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι, αλλά η πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ απέρριψε την πρόταση - Ζευγάρι μόνο για μερικές εβδομάδες ο ράπερ και το διάσημο μοντέλο

kanye-irina3
«Μια σχέση τελείωσε πριν καν αρχίσει», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το ειδύλλιο μεταξύ του Κάνιε Γουέστ και της Ιρίνα Σάικ, που όλα δείχνουν πως φαίνεται να μην έχει μέλλον. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στην αμερικανική ιστοσελίδα των celebrities, Page Six, η εντυπωσιακή Ιρίνα Σάικ απέρριψε την πρόταση του τέως συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν να τον συνοδεύσει σε επίδειξη μόδας στην «Πόλη του Φωτός».

«Της αρέσει ως φίλος, αλλά δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί του», δήλωσε ανώνυμη πηγή κοντά στο ζευγάρι, εξηγώντας πως η Ρωσίδα καλλονή απέρριψε την πρόταση του Κάνιε Γουέστ να ταξιδέψουν μαζί στο Παρίσι για να αποφύγει τα πρωτοσέλιδα. «Δεν επιθυμεί να γίνει η συσχέτιση πως είναι ζευγάρι, γεγονός που θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας, αν αυτή εμφανιζόταν στο Παρίσι μαζί του. Θα ήταν ένας ακόμα μήνας με ειδήσεις πως βγαίνουν ραντεβού», ανέφερε η πηγή.

Το ζευγάρι απαθανάτισε μαζί ο φακός των παπαράτσι τον Ιούνιο, όταν ο Κάνιε Γουέστ και η Ιρίνα Σάικ είχαν ταξιδέψει στην Προβηγκία για τα 44α γενέθλια του ράπερ. Τότε τα μέσα ενημέρωσης σε ΗΠΑ και Γαλλία έκαναν λόγο για ρομαντική απόδραση του ζευγαριού με δεδομένο και το γεγονός πως οι δυο τους έκαναν περιπάτους στην γαλλική εξοχή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όμως, πηγές κοντά στο ζευγάρι τονίζουν πως η γοητευτική πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μπράντλεϊ Κούπερ ταξίδεψε στη Γαλλία για τα γενέθλια του ράπερ ως φίλη, όπως είχαν κάνει και άλλοι φίλοι του Κάνιε Γουέστ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Ιρίνα Σάικ, που έχει αποκτήσει μία κόρη 4 ετών από την σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, αυτή την περίοδο δεν επιθυμεί να είναι μαζί με κάποιον και είναι ευτυχισμένη που είναι μόνη. Την περασμένη εβδομάδα ο Κάνιε Γουέστ είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να παραβρεθεί στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga για το φθινόπωρο 2021. Μάλιστα, ο ράπερ εντυπωσίασε με την εμφάνισή του καθώς πήγε στο event φορώντας full face μάσκα. Είναι γεγονός πως ο Κάνιε Γουέστ και η Ιρίνα Σάικ είναι παλιοί γνώριμοι. Το 2012 το μοντέλο είχε περπατήσει στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με ρούχα από την συλλογή Yeezy του ράπερ ενώ το 2010 συμμετείχε και στο video clip του Κάνιε Γουέστ υπό τον τίτλο «Power».

Ιρίνα Σάικ και Κάνιε Γουέστ υπήρξαν ζευγάρι για μερικές εβδομάδες, αλλά η σχέση τους δεν ήταν σοβαρή, όπως υποστήριξε πηγή στην Page Six, πριν ένα μήνα.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 2.938 τα νέα κρούσματα - 7 νεκροί, 135 οι διασωληνωμένοι

Θρίλερ στην Πιερία: Απήγαγαν οικογένεια με 4 παιδιά - Απειλούσαν το ένα και ζητούσαν λύτρα

Άλιμος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον ανήλικο - Έχουν γίνει εννέα συλλήψεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης