ΗΜαρία Ηλιάκη ζει την απόλυτη ευτυχία καθώς πριν από 10 μέρες μέρες υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η νέα μαμά παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και η εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα, με τηνΚατερίνα Καινούργιου να μη μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.
Η παρουσιάστρια του Open μίλησε για την Μαρία Ηλιάκη και ξέσπασε σε κλάματα: «Έχω συγκινηθεί. Με κάποιους ανθρώπους μπορεί να έχεις παρεξηγηθεί… Όταν βγήκα μπροστά στις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο (Μουτσινά) είχα δεθεί πάρα πολύ. Τις περισσότερες στιγμές που θυμάμαι είναι μαζί τους. Με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και ήξερα πόσο πολύ ήθελε το παιδάκι και επειδή είμαι και εγώ σε μια φάση που… Μακάρι ναι.
Απλά συγκινούμαι, ήξερα πόσο πολύ το ήθελε. Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη της, παρ’ όλο που όλα αυτά τα χρόνια είχαμε χαθεί, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να πάω να την αγκαλιάσω… Μιλάμε και μου έστειλε και μήνυμα "Πόσο όμορφα μιλάς για μένα", της έστελνα συνέχεια, είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έχει γίνει delete σε όλες τις άσχημες παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες.
Θυμάμαι που είχε χάσει τη μαμά της, μια πολύ δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε σταθεί πάρα πολύ… Και λέω ρε παιδί μήπως τότε είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να τη ρωτήσει αν προσπαθεί και εκείνη να αποκτήσει παιδί, με την παρουσιάστρια να απαντά αρνητικά.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»