Τροχός της τύχης: Πήρε το αυτοκίνητο λέγοντας την... ημερομηνία που γεννήθηκε

Τροχός της τύχης: Πήρε το αυτοκίνητο λέγοντας την... ημερομηνία που γεννήθηκε

Το τηλεπαιχνίδι του Star χάρισε στη 19χρονη Παναγιώτα το 4ο αυτοκίνητο για την τηλεοπτική σεζόν 2020 - 2021

Troxos_Exof
Το 4ο αυτοκίνητο της τηλεοπτικής σεζόν 2020 – 2021 και το 3ο για το 2021, χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» την Τετάρτη 26 Μαΐου και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια Παναγιώτα, η οποία κέρδισε ένα ΝΙSSAN JUKE!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε τους τρεις παίκτες του επεισοδίου, την Παναγιώτα, τη μικρή της παρέας, τον Μιχάλη, που αυτοσαρκάζεται συνεχώς και την Αναστασία, που έχει φανατικούς θαυμαστές τον άντρα, την κόρη και τον σκύλο της! Στην έναρξη, ο Πέτρος «προφητικά» αναφέρθηκε στο λαμπερό στούντιο του «Τροχού της Τύχης», λέγοντας χαρακτηριστικά πως η μόνη περίπτωση να λερωθεί είναι αν φύγει κάποιος με το αυτοκίνητο και αφήσει σημάδια από τα λάστιχα!

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού προηγείται η Αναστασία, αφού φέρνει 1.000 ευρώ με ένα γύρισμα στον 3ο γύρο.
Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, ο Μιχάλης και η Παναγιώτα κάνουν λάθη από απροσεξία. Στον 4ο γύρο ο Μιχάλης φέρνει ΦΠΤ, παίρνει τα μισά χρήματα της Αναστασίας και προηγείται. Στον 6ο γύρο η Παναγιώτα φέρνει 1.500€ με ένα γύρισμα, λύνει τον γρίφο και περνά εκείνη στην πρώτη θέση.

Στον τελευταίο γύρο, οι αντίπαλοι της Παναγιώτας θα μπορούσαν να τη φτάσουν, μιας και δεν είχαν μεγάλη διαφορά στα ποσά, που είχαν συγκεντρώσει. Ωστόσο, τόσο ο Μιχάλης, όσο και η Αναστασία παραμένουν άτυχοι. Η Αναστασία φέρνει 2πλη χρεοκοπία στο πρώτο γύρισμα. Ο Μιχάλης φτάνει πολύ κοντά στη νίκη αλλά κάνει λάθος εκτίμηση και χάνει τη σειρά του. Τελικά η Αναστασία λύνει τον τελευταίο γρίφο, χωρίς όμως να μπορέσει να καλύψει την διαφορά. Η Παναγιώτα είναι τελικά νικήτρια με 1.760€ μετρητά.
Η Παναγιώτα πηγαίνει στον τελικό και φέρνει το νούμερο 24. Το θεωρεί τυχερό γιατί έχει γεννηθεί στις 24/09! Στον τελικό λύνει τον γρίφο «Στενό-Φαρδύ» στην κατηγορία «Αντίθετα». Πριν ανοίξουν τον φάκελο, η Παναγιώτα συζητά με τον Πέτρο τι σκοπεύει να κάνει τα χρήματα και εξηγεί πως επειδή μετακομίζει θα αγοράσει καινούρια έπιπλα. Ο Πέτρος της λέει ότι λογικά θα καταφέρει να κάνει ολική ανακαίνιση με τα χρήματα, που θα πάρει. Τελικά, το φακελάκι με το νούμερο 24 έκρυβε το μεγάλο έπαθλο του «Τροχού της Τύχης», ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Nissan Juke!
Κλείσιμο
ΤΡΟΧΟΣ_ΤΗΣ_ΤΥΧΗΣ__6_


Τελικά, «Όποιος γυρίζει, κερδίζει αυτοκίνητο» στον «Τροχό της Τύχης»!

Τροχός της Τύχης - Χάρισε το 4ο Αυτοκίνητο της σεζόν 2020-21


Ποια είναι η Παναγιώτα
H Παναγιώτα είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Είναι πωλήτρια σε κατάστημα γυναικείων ρούχων. Τον ελεύθερο της χρόνο τον περνάει με την οικογένειά της και τους φίλους της. Φέτος, λόγω καραντίνας, δεν έχει χάσει ούτε ένα επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης». Κάθε απόγευμα λοιπόν, όλη η οικογένεια κάθεται στον καναπέ και παρακολουθεί φανατικά το αγαπημένο της παιχνίδι. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι έλυνε σχεδόν όλους τους γρίφους και αμέσως φαντάστηκε τον εαυτό της στο πλατό, παρέα με τον Πέτρο. Η οικογένειά και οι φίλοι της, την παρότρυναν αμέσως να δηλώσει συμμετοχή. Το σκεφτόταν για μέρες και τελικά πήρε την απόφαση να μπει στο site της εκπομπής και να συμπληρώσει την αίτηση, παρότι πίστευε πως τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο εύκολα στο πλατό, όσο φαίνονταν από τον καναπέ του σπιτιού της.

Όταν ήρθε η μέρα να παίξει, ήταν σίγουρη πως θα ήταν η νικήτρια του επεισοδίου. Χωρίς άγχος κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να βρει και τον τελευταίο γρίφο. Περιμένοντας τον Πέτρο να ανοίξει τον φάκελο, η αγωνία της είχε φτάσει στα ύψη. Ήλπιζε ότι θα είχε κάποιο καλό ποσό αλλά μόλις άκουσε ότι κέρδισε το αυτοκίνητο, σοκαρίστηκε και δεν πίστευε στα αυτιά της.

Δηλώνει πολύ χαρούμενη, που το πρώτο της αμάξι θα είναι ένα Nissan Juke. Έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία απόκτησης διπλώματος και περιμένει πως και πως να παραλάβει το ολοκαίνουργιό της αμάξι. Το ποσό που κέρδισε θέλει να το επενδύσει στις σπουδές της και να γραφτεί σε μία ιδιωτική σχολή. Το moto της πλέον είναι «όποιος γυρίζει, κερδίζει» και προτρέπει όποιον θέλει να ζήσει μία φανταστική εμπειρία, να δηλώσει αμέσως συμμετοχή στον «Τροχό της τύχης»!

Καλοτάξιδο Παναγιώτα!

Ειδήσεις σήμερα:

Η κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ δέχτηκε 2 σεξουαλικές επιθέσεις στα 18 της - Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική

Survivor: Η «κόκκινη» νίκη… πόνεσε τους μπλε μέχρι το Μαϊάμι

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη ο Μοράτα και η σύζυγός του μετά την περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης