Η επιστροφή του Κέβιν Σπέισι μετά από 4 χρόνια: Από τις αίθουσες των δικαστηρίων στα κινηματογραφικά πλατό

Η επιστροφή του Κέβιν Σπέισι μετά από 4 χρόνια: Από τις αίθουσες των δικαστηρίων στα κινηματογραφικά πλατό

Η κατηφόρα για τον διάσημο πρωταγωνιστή ήρθε μετά τη δήλωση του ηθοποιού Άντονι Ραπ, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά, όταν εκείνος ήταν 14 χρονών και ο Σπέισι 26 - Ο ηθοποιός απολογήθηκε και ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν το περιστατικό - Μετά την καταγγελία ακολούθησε τσουνάμι αποκαλύψεων 

kevin-spacey-0
Μετά την συμμετοχή του στην ταινία «Billionaire Boys Club» το 2017, όταν και του απαγγέλθηκε η πρώτη κατηγορία για σεξουαλική επίθεση, ο Κέβιν Σπέισι δεν έχει εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη.

Ο Αμερικάνος ηθοποιός κατηγορήθηκε από δέκα άνδρες -ανάμεσά τους και έφηβοι- για σεξουαλική επίθεση, κακοποίηση και απόπειρα βιασμού, όμως καμία κατηγορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ενώ πολλές από αυτές έχουν παραγραφεί ή και αποσυρθεί, καθώς οι άνθρωποι που κατέθεσαν αρνήθηκαν να δημοσιοποιήσουν την ταυτότητά τους.



Μετά από πέντε χρόνια, λοιπόν, που ήταν ανενεργός, ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στα κινηματογραφικά πλατό με τη νέα ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Νέρο «L' uomo Che Disegno Dio». Στην εν λόγω ταινία πρωταγωνίστρια είναι η σύζυγος του σκηνοθέτη, Βανέσα Ρέντγκρεϊβ.

Ο σκηνοθέτης σε δήλωσή του στο ABC News ανέφερε πόσο χαρούμενος είναι που θα συμπεριλάβει τον ηθοποιό στο καστ της ταινίας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κέβιν συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου. Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε». Μέχρι στιγμής ο Κέβιν Σπέισι δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για τη συμμετοχή του.



Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η πλοκή περιστρέφεται γύρω από ένα τυφλό καλλιτέχνη με ένα σπάνιο ταλέντο, που τον έχει κάνει διάσημο. Μπορεί να δημιουργεί πορτραίτα μόνο με το άκουσμα της φωνής. Παραπάνω πληροφορίες για την πλοκή, το υπόλοιπο καστ ή τον ρόλο του Σπέισι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.


Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο περιστατικό: 48χρονη από τη Θήβα υπέστη θρόμβωση - Είχε εμβολιαστεί με Johnson&Johnson

Συνέλαβαν τον αδελφό του Τούρκου «μαφιόζου» που εκθέτει την κυβέρνηση Ερντογάν

Τι ισχύει από σήμερα για τα self test σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης