Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ο γιατρός που τον χειρούργησε απαντά για την υγεία του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ο γιατρός που τον χειρούργησε απαντά για την υγεία του

«Η διάθεση του Κωνσταντίνου είναι εξαιρετική»  επισημαίνει μεταξύ άλλων ο γιατρός του παρουσιαστή

aggelidis_3
Tην Τρίτη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ακόμα ένα δύσκολο χειρουργείο το οποίο κράτησε επτά ολόκληρες ώρες.  Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της και τελικά όλα πήγαν καλά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, ο γιατρός που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και αναφέρθηκε στις ελπίδες, οι οποίες γεννήθηκαν μετά το τέλος του χειρουργείου.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα του χειρουργείου. Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε. Το οστικό έλλειμα που είχε στο μέτωπο, καλύφθηκε πλήρως με αυτόνομο μόσχευμα από το πίσω μέρος του κρανίου. Σηκώθηκε σήμερα το πρωί, έφαγε το πρωινό του. Η μεγάλη ουσία είναι πως το κόκκαλο είναι δικό του. Δεν υπάρχει πρόβλημα απόρριψης από τον οργανισμό, σε αντίθεση με τα ξένα σώματα. Όλες οι τομές είναι μέσα στα μαλλιά, δεν έχει καμία εξωτερική τομή. Είναι πλήρως καλυμμένες.

Αύριο θα του αφαιρέσουμε και έναν επίδεσμο που έχουμε και θα μπορέσει να πάει σπίτι του. Υπάρχει και ένα πρόβλημα στραβισμού, λόγω του ατυχήματος. Έγινε ένα κάταγμα στο ζυγωματικό. Αυτό θα το διορθώσει οφθαλμοπλαστικός χειρουργός της ομάδας μας τους επόμενους μήνες. Η διάθεση του Κωνσταντίνου είναι εξαιρετική. Μας ευχαρίστησε για το χειρουργείο. Ήταν πολύ ήρεμος, κοιμήθηκε καλά το βράδυ, έφαγε. Στην ουσία ζητάει να φύγει όσον τον δυνατόν γρηγορότερα, γιατί νιώθει πολύ καλά» εξήγησε ο κ. Αλεξάνδρου.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cabgb2v5j4mx-sf)




Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε χάρτες: Πού βρέχει τώρα - Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού με 23άρια

Λιανεμπόριο: Άνοιγμα με περιορισμούς αλλά όχι με click away και click inside

Οι δηλώσεις του ΠΟΥ για την έρευνα προέλευσης του ιου ενόχλησαν το Πεκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης