«Σχεδόν Ενήλικες» MEGA: Δείτε πρώτοι απόσπασμα από το δεύτερο επεισόδιο της ανατρεπτικής σειράς

«Σχεδόν Ενήλικες» MEGA: Δείτε πρώτοι απόσπασμα από το δεύτερο επεισόδιο της ανατρεπτικής σειράς

Η σειρά μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 21:00

oloi2-1024x683
Η Μυρτώ Κοντοβά κάνει φέτος την έκπληξη με το νέο σίριαλ «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA. Aιχμηρό χιούμορ, μοναδικοί διάλογοι και σπαρταριστές ατάκες μέσα από τη... διαφορετική και πάντα ιδιαίτερη ματιά της σεναριογράφου.

Τέσσερις φίλοι «καταλήγουν» συγκάτοικοι και προσπαθούν να βάλουν τη ζωή τους σε τάξη. Οι τρεις έχουν περάσει τα 40 και ο ένας δεν είναι ούτε 30 ετών. Φόντο στις ιστορίες της ζωής τους μια Αθήνα που όλο και αλλάζει. Μια Αθήνα που μοιάζει στάσιμη στην εποχή της πανδημίας του κοροναϊού. Μια Αθήνα που μετρά 16 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που βγήκε νικήτρια αλλά λαβωμένη από το πέρασμα της Χρυσής Αυγής, και που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τη life style εκδοχή της.

Σε αυτήν την Αθήνα κινούνται οι ήρωες της Μυρτώς Κοντοβά. Η σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» του MEGA μόλις από το πρώτο επεισόδιο έδειξε το χαρακτήρα της και απέκτησε τους πρώτους φανατικούς θαυμαστές της. Η νέα πρόταση της Κοντοβά που προβάλλεται κάθε Πέμπτη δεν κοιτάει το παρελθόν με νοσταλγία, ούτε το μέλλον με φόβο. Κοιτάει μόνο το σήμερα, και το κοιτάει στα μάτια. Μια τηλεόραση σύγχρονη με δεδομένα κινηματογραφικά. Γρήγορη, αστεία, σημερινή, πάντα με πυρήνα τις ανθρώπινες σχέσεις.

Διαβάστε τις εξελίξεις στο 2ο επεισόδιο.

Ο Αποστόλης, για να τον συγχωρέσει η Στέλλα, καταστρέφει το εμπόρευμα. Ο Αλέξης μετά από πισωγυρίσματα και ανορθόδοξες μεθόδους, γνωρίζει την καινούρια σχέση της Δάφνης, τον Χρήστο, τον εργοδότη του Θωμά. Στο σπίτι του Θωμά γίνεται διάρρηξη. Λίγες μέρες μετά, δύο αστυνομικοί με ένταλμα σύλληψης ψάχνουν τη Νικόλ, που με την βοήθεια όλων ξεφεύγει.

Κλείσιμο
Η Αναστασία ανακαλύπτει και άλλες απάτες του Δημοσθένη και μαζί με τη Νικόλ αναζητούν στοιχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την υπόθεσή και τη ζωή του. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν πως κάποιος τους παρακολουθεί.Πόσο εύκολο είναι οι ήρωες να σταθούν όρθιοι σε ό,τι απίστευτο συμβεί από́ εδώ και στο εξής;

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο και φωτογραφίες από τη σειρά:

Σχεδόν Ενήλικες | Επεισόδιο 2

makis-600x449
oloi2-1024x683
stanko


Ειδήσεις σήμερα:

Ακραίοι Τούρκοι εθνικιστές επικρίνουν «ιέρακα» Τούρκο διπλωμάτη για τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Για βιασμό κατ’ εξακολούθηση διώκεται ο γυναικολόγος της Ρόδου - 17 μηνύσεις σε βάρος του

Νεκρός ηλικιωμένος σε ληστεία στην Αιτωλοακαρνανία - Βρέθηκε δεμένος με τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης