Μυρτώ Κοντοβά: Το νέο σίριαλ στο MEGA και η «μάχη» με την κατάθλιψη
Υπογράφει τη νέα σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες»
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στοMega βρέθηκαν σήμερα η Μυρτώ Κοντοβά, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, όπου μίλησαν για τη νέα σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες».
Η Μυρτώ Κοντοβά, μάλιστα, μίλησε και για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και εξήγησε τους λόγους. «Είχα αγωνία για τους “Σχεδόν ενήλικες”. Νιώθω παράξενα που κάνω ξανά μια δουλειά για την τηλεόραση. Βιώσαμε μια δραματική κατάσταση στην πόλη μας και δεν έβρισκα το λόγο να γράψω κάτι. Πέρασα κατάθλιψη, είδα την πόλη μας να αλλάζει και να ξαναλλάζει.
Είχα την πολυτέλεια να ζω με άλλους τρόπους και δεν είχα ανάγκη να γράψω. Από τότε που άρχισα να γελάω ξεκίνησα και να γράφω», είπε μεταξύ άλλων η Μυρτώ Κοντοβά.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.