Ο ηθοποιός ασκεί το επάγγελμα του νοσηλευτή εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», παράλληλα με την υποκριτική.
«Η νοσηλευτική προέκυψε μετά από τις σπουδές μου και τον μεταπτυχιακό μου τίτλο και ήρθε ως αποτέλεσμα της αγάπης μου προς την νοσηλευτική αλλά και τις υπηρεσίες υγείας. Γι’ αυτό και εξειδικεύτηκα στην διοίκηση υπηρεσιών υγείας. Η υποκριτική είναι ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου που προέκυψε στην πορεία», είχε πει σε συνέντευξή του.
Σήμερα το πρωί ο Βασίλης Παλαιολόγος μέσα από τα social media ενημέρωσε πως εμβολιάστηκε πριν από ένα 24ωρο.
«Δεν νομίζω ότι θα επιτρέψω σε έναν ιό να με κάνει να νοσήσω. Εξάλλου έχω πολλά να κάνω ακόμα... ας πιούμε στην καινούργια δεκαετία!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! Καλή χρονιά σε όλους!!! #εμβολιασμός #covid_19 #vaccine», έγραψε χαρακτηριστικά.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.