O ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος θυμάται τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτοκαταστροφικός

O ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος θυμάται τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτοκαταστροφικός

«Tώρα έχω αρχίσει να λέω σ’ αγαπώ και μου δημιουργήθηκε πιο έντονα όταν έχασα τη μάνα μου που δεν της το είχα πει ποτέ», είπε ο ηθοποιός

Vasilis_Palaiologos
O Βασίλης Παλαιολόγος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την παράσταση «Terror» στην οποία συμμετέχει, αναφέρθηκε στη συνεργασία του στο τηλεοπτικό του ξεκίνημα με τον Νίκο Σεργιανόπουλο αλλά και την νοσηλευτική.

«Ασχολούμαι 20 χρόνια με την υποκριτική, από τους “Δύο Ξένους”», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος και συνέχισε: «Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Έξω καρδιά, πολύ καλός συνάδελφος και ηθοποιός, με χιούμορ αλλά τελικά αυτοκαταστροφικός».

Όσον αφορά την απόφαση και επιλογή να ασχοληθεί με τον χώρο της νοσηλευτικής, ο Βασίλης Παλαιολόγος δήλωσε πως «ήταν μια συνειδητή απόφαση και βρίσκομαι στην πτέρυγα με τα νεογνά, πιο ευαίσθητος πληθυσμός. Έχει χαθεί παιδί στην αγκαλιά μου αλλά έχω βοηθήσει περισσότερες φορές στο να γίνουν καλά. Δένεσαι βεβαίως αλλά δημιουργείς έναν μηχανισμό άμυνας γιατί, εάν αυτό που αντιμετωπίζεις σε κεντρίσει μόνο συναισθηματικά, θα σε απομονώσει και δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις ώστε να σώσεις το παιδί».

«Πιο εύκολα λέω συγνώμη παρά σ’ αγαπώ», παραδέχθηκε ο ηθοποιός προσθέτοντας πως «τώρα έχω αρχίσει να λέω σ’ αγαπώ και μου δημιουργήθηκε πιο έντονα όταν έχασα την μάνα μου που δεν της το είχα πει ποτέ».

Τέλος ο ηθοποιός μίλησε και για το Terror: «Πρόκειται για ένα έργο το οποίο γράφτηκε το 2016 και ο κόσμος βλέπει την προσομοίωση μιας δίκης. Έχει ένα στοιχείο διάδρασης, το οποίο σημαίνει πως την απόφαση για τον κατηγορούμενο που δικάζεται την βγάζει το κοινό».

Κλείσιμο
Βασίλης Παλαιολόγος: "Πιο εύκολα λέω συγνώμη παρά σ' αγαπώ"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης