Ο μεγάλος αγώνας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Κάνει βήματα, μπορεί και μιλάει

Ο μεγάλος αγώνας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Κάνει βήματα, μπορεί και μιλάει

Τι λένε οι φυσικοθεραπευτές του για την κατάσταση της υγείας του

aggelidis43
Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ο οποίο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το 2017 έχει ανοίξει ο δρόμος για να ξαναπάρει πίσω τη ζωή του. Αν και ο δρόμος που έχει μπροστά του είναι μακρύς αυτή τη φορά το μέλλον μοιάζει αισιόδοξο.

Η κατάσταση της υγείας του όπως αποκάλυψαν οι φυσικοθεραπευτές του, Παναγιώτης Αναγνωστάκος και Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, μιλώντας για στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», βελτιώνεται συνεχώς και μάλιστα ο παρουσιαστής έχει αρχίσει να κάνει βήματα και να εκφέρει λόγο.

«O Κωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί. Μπαίνουμε στα πρώτα στάδια της αποκατάστασης και προχωράμε», τόνισαν οι φυσικοθεραπευτές.

Σε δηλώσεις τον περασμένο Ιούλιο η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη είχε πει για τον τιτάνιο αγώνα που δίνει ο σύζυγός της: «Πήγε καλά αυτή τη φορά. Βέβαια πονάει πολύ και τον πόνο αλλιώς τον διαχειριζόμαστε εμείς που είμαστε καλά… Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο… Έχουμε κι άλλα χειρουργεία, τρία ακόμη. Ένα για τα μάτια, ένα στο μέτωπο και ένα στο χέρι. Δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας… Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από το μηδέν. Κυριολεκτικά. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να φάει. Όμως ακόμη και σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια, χρειάζεται άνθρωπο δίπλα του 24 ώρες. Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί».


Ειδήσεις σήμερα

GNTM 3: Τα αγόρια έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα

Αργυρούπολη: Αυτός είναι ο 22χρονος ειδικός φρουρός που εκβίασε και άρπαξε €40.000 από επιχειρηματία

«Κρυφά» με κορωνοϊό το ζεύγος Μπέκαμ, διέσχισαν τη μισή υφήλιο και συμμετείχαν σε εκδηλώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης