Λίγο πριν από το Πάσχα η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, αποφάσισε να τον πάρει από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια και να μείνει σπίτι μαζί με εκείνη και το γιο τους. Η κατάσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη αλλά η Εβελίνα συνεχίζει να στέκεται βράχος στον Κωνσταντίνο, κάτι που έκανε από την αρχή της περιπέτειάς τους.
Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει εντατικά της φυσιοθεραπείες του και σήμερα η Εβελίνα δημοσίευσε ίσως για πρώτη φορά μια φωτογραφία όπου γελάει τόσο έντονα και τόσο γλυκά.
Στη φωτογραφία, δίπλα στην Εβελίνα φαίνεται ο Κωνσταντίνος. Οι δυο τους, κάθονται στην αίθουσα αναμονής του φυσιοθεραπευτηρίου και περιμένουν να μπει για να κάνει τη θεραπεία του.
Να θυμήσουμε ότι ο παρουσιαστής είχε ένα σοβαρό τροχαίο παραμονές Χριστουγέννων του 2017 με τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να ξεκινήσει ένας γολγοθάς εγχειρήσεων και φυσιοθεραπειών.
«Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!» έγραψε η Εβελίνα κάτω από τη φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία