Λίγο πριν από το Πάσχα η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, αποφάσισε να τον πάρει από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια και να μείνει σπίτι μαζί με εκείνη και το γιο τους. Η κατάσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη αλλά η Εβελίνα συνεχίζει να στέκεται βράχος στον Κωνσταντίνο, κάτι που έκανε από την αρχή της περιπέτειάς τους.
Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει εντατικά της φυσιοθεραπείες του και σήμερα η Εβελίνα δημοσίευσε ίσως για πρώτη φορά μια φωτογραφία όπου γελάει τόσο έντονα και τόσο γλυκά.
Στη φωτογραφία, δίπλα στην Εβελίνα φαίνεται ο Κωνσταντίνος. Οι δυο τους, κάθονται στην αίθουσα αναμονής του φυσιοθεραπευτηρίου και περιμένουν να μπει για να κάνει τη θεραπεία του.
Να θυμήσουμε ότι ο παρουσιαστής είχε ένα σοβαρό τροχαίο παραμονές Χριστουγέννων του 2017 με τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να ξεκινήσει ένας γολγοθάς εγχειρήσεων και φυσιοθεραπειών.
«Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!» έγραψε η Εβελίνα κάτω από τη φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.