Mε τον 26χρονο αγαπημένο της Σαμ Ασγκάρι, τον Ιρανό personal trainer και μοντέλο, βρέθηκε στην παραλία η Μπρίτνει Σπίαρςκαι μοιράστηκε στιγμιότυπα στο instgram, όπου φαίνονται οι δυο τους να κάνουν ηλιοθεραπεία, φορώντας προστατευτικές μάσκες κατά του κορωνοϊού. «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη και μια παραλία» σχολίασε στην ανάρτησή της η 38χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, η οποία δεν κρύβει τον έρωτά της για τον κατά πολύ νεώτερο σύντροφό της.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα