Mila Kunis: "Ήξερα πάντα τι ήθελα στο σεξ"

Mila Kunis: "Ήξερα πάντα τι ήθελα στο σεξ"

Είναι μια από τις πιο σέξι ανερχόμενες σταρ του Χόλιγουντ και όμως η ίδια λέει πως άργησε να «ανθίσει» αλλά...

Mila Kunis: "Ήξερα πάντα τι ήθελα στο σεξ"

Είναι μια από τις πιο σέξι ανερχόμενες σταρ του Χόλιγουντ, με κάθε εμφάνισή της ανάβει φωτιές και όμως η ίδια λέει πως άργησε να «ανθίσει» και ότι μέχρι πριν λίγο καιρό δεν αισθανόταν καθόλου άνετα με το σώμα της!

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «The Advocate», η Ουκρανικής καταγωγής ηθοποιός, Mila Kunis, μίλησε για τις ανασφάλειές της και μπορεί να είπε ότι δεν ήξερε πόσο όμορφή ήταν αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι πάντα γνώριζε τι ήθελε στην… σεξουαλική της ζωή!

Κλείσιμο
«Δεν είχα την ανάγκη να πειραματιστώ γιατί πάντα ήξερα τι ήθελα στο σεξ. Άργησα να ανθίσω και μου πήρε πολύ καιρό να νιώσω άνετα με το πια ήμουν σωματικά και σεξουαλικά, αλλά μόλις ένιωσα καλά, ήξερα και τι ακριβώς ήθελα», είπε η σέξι Mila.

«Βέβαια όλοι οι φίλοι μου πειραματίζονταν», πρόσθεσε. Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι ενώ η ίδια δεν πειραματιζόταν, πάντα είχε δεκάδες γκέι φίλους.

«Μεγάλωσα στο Χόλιγουντ, στην καρδιά της γκέι κοινότητας και πάντα είχε ομοφυλόφιλους φίλους. Πολλοί μάλιστα μου λένε ότι είμαι ένας γκέι άντρας στο σώμα μιας γυναίκας», ανέφερε.





































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης