Για το πώς έχει καταφέρει 20 χρόνια τώρα να κρατάει ζωντανή της σχέση της με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ μίλησε στο Girlboss η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. «Το ξέρω πως αυτό θα ακουστεί τρελό αλλά έχουμε ζωές που μας επιτρέπουν να είμαστε μακριά και κοντά ο ένας στον άλλον. Η δουλειά του τον πηγαίνει εδώ και η δική μου δουλειά με πηγαίνει αλλού. Με κάποιον τρόπο, αυτό λειτουργεί πολύ θετικά επειδή έχουμε τόσα πολλά να μοιραστούμε στην πορεία. Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Πάντα ένιωθα πως θα ήθελα να επενδύσω περισσότερο. Τον αγαπώ, και πιστεύω ότι είναι πανέξυπνος. Είμαι σίγουρη ότι τον εκνευρίζω. Με εκνευρίζει και εκείνος κάποιες φορές. Αλλά είμαι περήφανη για την προσωπικότητά του. Νομίζω πως όσο περισσότερο είσαι με κάποιον τόσο πιο πολύ επενδύεις σε αυτόν», είπε η ηθοποιός.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.