Αυτή είναι η πρώτη «αποκλειστικά γκέι» σκηνή σε ταινία της Ντίσνεϊ

Αυτή είναι η πρώτη «αποκλειστικά γκέι» σκηνή σε ταινία της Ντίσνεϊ

Ο ΛεΦού τραγουδά στον Γκαστόν, στην ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», με την Έμα Γουάτσον, που κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα

Αυτή είναι η πρώτη «αποκλειστικά γκέι» σκηνή σε ταινία της Ντίσνεϊ
Αν κάτι χαρακτηρίζει τις ταινίες της Ντίσνεϊ είναι πως περιστρέφονται γύρω από μία πριγκίπισσα ή έναν πρίγκιπα, που μετά από δυσκολίες και βάσανα, γνωρίζουν το άλλο τους μισό και... ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. 

Κι όμως κάτι φαίνεται να αλλάζει στον κόσμο με τα περισσότερα στερεότυπα. Στην νέα ταινία του στούντιο, υπάρχει ένα στοιχείο διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει ως τώρα: Ένας από τους ηθοποιούς πρωταγωνιστεί σε μια «αποκλειστικά γκέι» σκηνή.

Κλείσιμο


Η ταινία είναι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», με την Έμα Γουάτσον. Η «αποκλειστικά γκέι» σκηνή, όπως την χαρακτήρισε ο σκηνοθέτης της ταινίας, έχει πρωταγωνιστή τον ΛεΦού, τον υπηρέτη του Γκαστόν, ενός «μάτσο» χαρακτήρα από τον οποίο «ξεχειλίζει» τεστοστερόνη. Ο ΛεΦού όμως, είναι διαφορετικός και στην μεγάλη του σκηνή στην ταινία, που τραγουδά για το αφεντικό του, αφήνει να φανερωθούν τα πραγματικά του συναισθήματα.



Ο σκηνοθέτης της ταινίας Μπιλ Κόντον δήλωσε σχετικά: «Ο ΛεΦού είναι κάποιος που την μια μέρα θέλει να γίνει ο Γκαστόν και την άλλη θέλει να φιλήσει τον Γκαστόν. Είναι μπερδεμένος σχετικά με το τι θέλει. Είναι κάποιος που μόλις τώρα συνειδητοποιεί ότι έχει αυτά τα συναισθήματα. Και ο Τζος Γκαντ, που τον υποδύεται, πραγματικά δημιουργεί κάτι εξαιρετικό. Και αυτό είναι που έχει ανταπόκριση στο τέλος, αν και δεν θέλω να σας το προδώσω. Αλλά, πρόκειται για μια αποκλειστικά γκέι σκηνή σε μια ταινία της Ντίσνεϊ». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης