Δεν έκανα πλαστική, λέει η Ρενέ Ζελβέγκερ αλλά ποιος την πιστεύει...

Δεν έκανα πλαστική, λέει η Ρενέ Ζελβέγκερ αλλά ποιος την πιστεύει...

«Δουλεύω, φτιάχνω το σπίτι μου, αγαπώ κάποιον, μαθαίνω νέα πράγματα και μεγαλώνω σαν ένα δημιουργικό άτομο. Ισως για αυτό να φαίνομαι διαφορετική», λέει η ηθοποιός

Δεν έκανα πλαστική, λέει η Ρενέ Ζελβέγκερ αλλά ποιος την πιστεύει...
Μετά το σάλο που ξέσπασε με το αλλοιωμένο πρόσωπο της Ρενέ Ζελβέγκερ η ηθοποιός είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τι έχει γίνει αλλά δυστυχώς για εκείνη δεν φαίνεται να πείθει με αυτά που λέει.

«Το πρόσωπό μου φαίνεται αλλαγμένο γιατί έχω βρει την ειρήνη. Είμαι χαρούμενη, γαλήνια. Ισως και να μοιάζω διαφορετική. Ποιός δεν μοιάζει διαφορετικός όταν μεγαλώνει; Είμαι χαρούμενη που φαίνομαι διαφορετική. Νιώθω γεμάτη και ολοκληρωμένη και αυτό αποτυπώνεται στο πρόσωπό μου». 

Κλείσιμο
Στις δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό People η 45χρονη Ρενέ δεν έκανε καμία αναφορά σε πλαστικούς χειρουργούς και επεμβάσεις. Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι κάποιοι... σκάβουν για να βρουν κάτι που δεν υπάρχει. Επί της ουσίας δηλαδή, αρνήθηκε ότι έχει κάνει πλαστική, όπως υποστηρίζουν όλοι όσοι είδαν τις τελευταίες φωτογραφίες της...



«Μέχρι τώρα ζούσα μέσα στο χάος. Αρχισα σιγά σιγά να προγραμματίζω τα πράγματα. Δουλεύω, φτιάχνω το σπίτι μου, αγαπώ κάποιον, μαθαίνω νέα πράγματα και μεγαλώνω σαν ένα δημιουργικό άτομο. Ισως για αυτό να φαίνομαι διαφορετική. Μου το λένε και οι φίλοι μου ότι φαίνομαι ήρεμη και γαλήνια».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης