Φωτογραφίες: Όταν οι φίλοι του Walker όρμησαν στις φλόγες για να τον σώσουν...

Φωτογραφίες: Όταν οι φίλοι του Walker όρμησαν στις φλόγες για να τον σώσουν...

Η παρέα του ηθοποιού κατάφερε να φθάσει μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο της τραγωδίας, όμως το όχημα είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες

Φωτογραφίες: Όταν οι φίλοι του Walker όρμησαν στις φλόγες για να τον σώσουν...
Εκτός από το βίντεο από το σημείο της μοιραίας σύγκρουσης της Πόρσε του Paul Walker στο Λος Άντζελες το Σάββατο, συγκλονίζουν και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγα λεπτά μετά το φονικό δυστύχημα και στις οποίες απεικονίζονται οι φίλοι του ηθοποιού να προσπαθούν μάταια να βοηθήσουν τον φίλο τους.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα μέτρα από το σημείο όπου λάμβανε χώρα μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο Walker. Όταν ο 40χρονος αποφάσισε να κάνει μια μικρή βόλτα με το αυτοκίνητο, μαζί με έναν από τους καλύτερούς του φίλους, τον Roger Rodas, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα δεν θα επέστρεφαν ποτέ.

Κλείσιμο
Η παρέα του Walker κατάφερε να φθάσει μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο της τραγωδίας, όμως το όχημα είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες και παρά τη «μάχη» που έδωσαν με τους αστυνομικούς να προσεγγίσουν την Πόρσε και να βοηθήσουν τον ηθοποιό, τελικά απομακρύνθηκαν από τις αρχές, βλέποντας ανήμποροι τον Walker και τον Rodas να «σβήνουν».

Μάλιστα, ένας από τους φίλους του ηθοποιού ήταν τόσο φορτισμένος που χτύπησε έναν πυροσβέστη και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον θέσουν υπό κράτηση μέχρι να ηρεμήσει.





Φανερά συντετριμμένος είναι και ο φίλος του αδικοχαμένου ηθοποιού Tyrese Gibson, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο όπου ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή.



Κρατώντας ένα λουλούδι και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο συμπρωταγωνιστής του 40χρονου ηθοποιού στην ταινία «Fast and Furious», αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο. Μάλιστα, πλησίασε το σημείο της σύγκρουσης και πήρε ένα κομμάτι από το μοιραίο αυτοκίνητο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης