Ο οκτάχρονος γιος του φίλου του Walker έτρεξε να τους σώσει!

Ο οκτάχρονος γιος του φίλου του Walker έτρεξε να τους σώσει!

Έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του προσπαθώντας να βγάλει τον πατέρα του και τον φίλο του από το φλεγόμενο όχημα

Ο οκτάχρονος γιος του φίλου του Walker έτρεξε να τους σώσει!
Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως», έπειτα από το τραγικό δυστύχημα στο Λος Άντζελες που κόστισε τη ζωή στον 40χρονο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Paul Walker.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, ο μόλις οκτώ ετών γιος του φίλου του πρωταγωνιστή του «Fast and the Furious», Roger Rodas -ο οποίος οδηγούσε τη μοιραία Porsche Carrera- έσπευσε να σώσει τους δύο άντρες, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο μικρός, ο οποίος είχε πάει μαζί με τον πατέρα του στη φιλανθρωπική εκδήλωση, μόλις μερικά μέτρα από το σημείο της τραγωδία, έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του προσπαθώντας να βγάλει τον πατέρα του και τον φίλο του από το φλεγόμενο όχημα ωστόσο, ήταν πολύ αργά καθώς μόλις η Porsche καρφώθηκε στον στύλο, άρπαξε αμέσως φωτιά.

«Μόλις είδε ότι τράκαραν έτρεξε στο σημείο και προσπάθησε να τους βγάλει από το αμάξι», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ.

Ένα άλλο τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι ότι τα σώματα των Walker και Rodas έχουν καεί που τόσο πολύ που δεν  μπορούν να αναγνωριστούν για αυτό και ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες που ανέλαβε την υπόθεση, ζήτησε να εξεταστούν οι οδοντοστοιχίες τους.

Έτσι, οι αυτοψίες των δυο πτωμάτων θα καθυστερήσουν και θα γίνουν στα τέλη της εβδομάδας.































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης