Η αδερφή του Walker ξεσπά: «Ο Paul δεν έκανε κόντρες»

Η αδερφή του Walker ξεσπά: «Ο Paul δεν έκανε κόντρες»

«Μας πληγώνει όταν ακούμε τέτοια ψέματα για τον άνθρωπο που χάσαμε», είπε η 37χρονη

Η αδερφή του Walker ξεσπά: «Ο Paul δεν έκανε κόντρες»
Εξοργισμένη με τις φήμες που θέλουν τον Paul Walker να έκανε κόντρες με την Porsche Carrera, μαζί τον φίλο του Roger Rodas όταν έγινε το μοιραίο δυστύχημα, είναι η αδερφή του διάσημου ηθοποιού.

Η 37χρονη Ashlie Walker, σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, είπε ότι η οικογένειά της έχει να αντιμετωπίσει τον πόνο για τον χαμό του Paul αλλά και τα ψέματα που λέγονται για αυτόν, τονίζοντας πώς αισθάνεται συντετριμμένη.

Κλείσιμο
«Μας πληγώνει όταν ακούμε τέτοια ψέματα για τον άνθρωπο που χάσαμε. Κάνε τη λύπη μας χειρότερη και πολύ πιο οδυνηρή. Όλα αυτά που ακούγονται είναι ανεύθυνοι ισχυρισμοί. Ο αδερφός μου, σκοτώθηκε σε ένα τρομερό δυστύχημα. Ούτε κόντρες έκανε, ούτε έτρεχε με τον Rodas», είπε η Ashlie, σημειώνοντας ότι ο Paul «είχε την μεγαλύτερη καρδιά στη γη».

Οι δηλώσεις της 37χρονης έρχονται πάντως λίγες ώρες αφότου δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που έχει έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας από το σημείο της μοιραίας σύγκρουσης της κόκκινης Porsche η ταχύτητά της οποίας ξεπερνούσε, σύμφωνα με τις αρχές, τα 100 χλμ/ώρα.

Να διευρκινήσουμε πως οι δηλώσεις της αδελφής τους Walker αναφέρονταν σε κόντρες (drag racing) και σε όχι σε ναρκωτικά (drugs).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης