Τι θα έλεγε η Helen Mirren στις κόρες της (αν είχε)!

Τι θα έλεγε η Helen Mirren στις κόρες της (αν είχε)!

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στη βιομηχανία του θεάματος

Ναυτιλία: Δύο 24ωρες απεργίες αποφάσισαν οι ναυτεργάτες
Τι θα έλεγε η Helen Mirren στις κόρες της (αν είχε)!
Αν η Helen Mirren είχε κόρες θα ήξερε ακριβώς τι θα έπρεπε να τις διδάξει. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail μίλησε ανοιχτά για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στη βιομηχανία του θεάματος. Η Mirren είπε τι θα έλεγε στις υποτιθέμενες κόρες τις για να τις προφυλάξει:

«Αν είχα παιδιά και μάλιστα κορίτσι οι πρώτες λέξεις που θα του δίδασκα θα ήταν “f*** off”επειδή δεν έχουμε ανατραφεί να χρησιμοποιούμε ανάλογο λεξιλόγιο. Και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να το πούμε. Συγκεκριμένα ένα κορίτσι θα έπρεπε να πει: “f*** off, παράτα με ήσυχη και ευχαριστώ πολύ”. Βλέπετε εγώ έλεγα μόνο το τελευταίο και έχανα πολλές δουλειές».

Με το πέρασμα των ετών η Helen Mirren κατάφερε να γίνει μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς και όπως λέει η ίδια πλέον δεν την ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ροζ μαλλιά αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων.

Κλείσιμο
«Είμαι αρκετά μεγάλη για να ζητάω τη γνώμη και την άδεια των άλλων», απάντησε η ηθοποιός στην ερώτηση του
δημοσιογράφου για το πως αντέδρασε ο σύζυγός την όταν την είδε με ροζ μαλλιά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης