Ο Τζον Γκαλιάνο ζητά δημόσια συγνώμη

Ο Τζον Γκαλιάνο ζητά δημόσια συγνώμη

Σύμφωνα με βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, ο Γκαλιάνο φαίνεται να λέει στον ιδιοκτήτη της καφετέριας ότι λατρεύει το Χίτλερ και άνθρωποι σαν κι αυτούς (τους Εβραίους) θα έπρεπε τώρα να είναι νεκροί

Ο Τζον Γκαλιάνο ζητά δημόσια συγνώμη
Ο Τζον Γκαλιάνο ζήτησε δημόσια συγνώμη σε τηλεοπτική εκπομπή για τις αντισημιτικές δηλώσεις που είχε κάνει κατά το παρελθόν και που του στοίχισε τελικά τη θέση του στον οίκο Ντιόρ.

Ο 50χρονος σχεδιαστής ο οποίος είχε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στον κορυφαίο οίκο μόδας του Κριαστιάν Ντιόρ, είχε απολυθεί μετά τη φραστική επίθεση που έκανε μέσα σε καφετερια εβραϊκής συνοικίας στο Παρίσι.

Σύμφωνα με βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, ο Γκαλιάνο φαίνεται να λέει στον ιδιοκτήτη της καφετέριας ότι λατρεύει το Χίτλερ και άνθρωποι σαν κι αυτούς (τους Εβραίους) θα έπρεπε τώρα να είναι νεκροί.

Ο διάσημος σχεδιαστής είχε συλληφθεί για τις αντισημιτικές του δηλώσεις αλλά τώρα εμφανίζεται μετανιωμένος για τις πράξεις του λέγοντας ότι είναι έτοιμος να δημιουργήσει, νιώθει καλύτερα και χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης