Ήταν ζήτημα χρόνου να γίνει, καθώς η καριέρα της εδώ και πολύ καιρό είναι στάσιμη.
Ο λόγος για την 20χρονη Miley Cyrus, η οποία έκανε την πρώτη της τόπλες φωτογράφηση στο γνωστό αντρικό περιοδικό «Maxim».
Οι φωτογραφίες διέρρευσαν στο Διαδίκτυο από το ίδιο το περιοδικό και οι αντιδράσεις των θαυμαστών της είναι κάτι παραπάνω από θετικές.
Το περιοδικό «Maxim» πριν από λίγο καιρό της έδωσε τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο. Δεν είναι λίγοι πάντως εκείνοι που αμφισβητούν την ύπαρξη της συγκεκριμένης φωτογραφίας και κάνουν λόγο για φωτομοντάζ. Η πλευρά της Cyrus δεν έχει κάνει ακόμα καμιά ανακοίνωση.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race