Τζάστιν Μπίμπερ: Θα μηνύσει τους πρώην διευθυντές της επιχείρησής του για κακή διαχείριση της περιουσίας του
Έχασε 300 εκατ. δολάρια σε έναν χρόνο
Ο Τζάστιν Μπίμπερφέρεται να ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον των πρώην διευθυντών της επιχείρησής του, κατηγορώντας τους για κακή διαχείριση της περιουσίας του.
Ο τραγουδιστής θεωρεί τους μάνατζέρ του υπεύθυνους για τη ζημιά ύψους 30 εκατ. δολαρίων στα οικονομικά του. Πηγή από το περιβάλλον του επιβεβαίωσε την είδηση στο ΤΜΖ.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.