Πάντα κομψή η έγκυος Beyonce

Πάντα κομψή η έγκυος Beyonce

Η εγκυμονούσα Beyonce εκτός από μελλοντική μαμά είναι πάνω από όλα και επαγγελματίας.

Πάντα κομψή η έγκυος Beyonce
Ο φακός την συνέλαβε στο Manhattan να κατευθύνεται προς ένα επαγγελματικό ραντεβού. Τα ρούχα εξακολουθούν να είναι πολύ χαλαρά και αέρινα, σε περίπτωση που την κατηγορήσουν πάλι για ψεύτικη εγκυμοσύνη, αλλά τις ψηλές μαύρες της γόβες φαίνεται να μην τις αποχωρίζεται ποτέ.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση είναι το μαλλί της. Ένας περίτεχνος και άκρως κομψός κότσος κοσμούσε το κεφάλι της και μαρτυρούσε τον σοβαρό χαρακτήρα του ραντεβού της.

Κλείσιμο
Μιλώντας στο περιοδικό "Britain's new!" δήλωσε ότι είναι απολύτως έτοιμη για τον ερχομό του παιδιού τους γιατί όλα έγιναν έτσι όπως τα είχε προγραμματίσει. Παντρεύτηκε όταν έπρεπε και έμεινε έγκυος όταν έπρεπε. Όλος αυτός ο προγραμματισμός ως συνέπεια της έχει πάρει το άγχος μακριά.

Όμως η 30χρονη Beyonce εκδικούμενη όλους όσους την κατηγορούσαν δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού, παρότι η ίδια το ξέρει. Η μαμά της στην συνέχεια είπε ότι η κόρη της αρκετές φορές έχει στομαχικές διαταραχές όπως είναι λογικό αλλά μετά από λίγο τις ξεπερνάει και συνεχίζει την δουλειά της. Αισιοδοξεί ότι θα γίνει πολύ καλή μαμά και αυτή ακόμα καλύτερη γιαγιά.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης