Η Beyonce θα γεννήσει μωρό και όχι… μαξιλάρι!

Η Beyonce θα γεννήσει μωρό και όχι… μαξιλάρι!

Τι θα γίνει πλέον με την εγκυμοσύνη της πληθωρικής Beyonce; Μια την κατηγορούν για ψεύτικη κοιλιά και την άλλη αυτή λανσάρει ρούχα για εγκύους...

Η Beyonce θα γεννήσει μωρό και όχι… μαξιλάρι!
Τι θα γίνει πλέον με την εγκυμοσύνη της πληθωρικής Beyonce; Μια την κατηγορούν για ψεύτικη κοιλιά και την άλλη αυτή λανσάρει ρούχα για εγκύους.
 
Παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με τον ράπερ Jay Z, η Beyonce είχε πολλάκις εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα κάπου γύρω στο 30στο έτος την ηλικίας της. Ε, λοιπόν, τα κατάφερε. Η Beyonce είχε γενέθλια στις 4 Σεπτεμβρίου και μαζί χαίρεται και την επικείμενη έλευση του μωρού της. Όπως η ίδια δήλωσε θεωρεί αυτή την ηλικία ιδανική για να ξεκινήσει κανείς οικογένεια γιατί είναι ταυτόχρονα και ώριμος και ακόμη νέος.
 
Κλείσιμο
Όταν στα Video Music Awards άνοιξε το μωβ με πούλιες σακάκι της του οίκου Dolce & Gabbana και χάιδεψε την κοιλιά της, όλοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν για ψεύτικη εγκυμοσύνη. Η αντίθεση του μεγέθους της κοιλιάς με το χρονικό διάστημα που είχε πει ότι είναι σε ενδιαφέρουσα αναζωπύρωσε τις φήμες.
 
Την χαρούμενη αυτή είδηση ανακοίνωσε και το Mtv στο Twitter αναρτώντας φωτογραφία και γράφοντας, «OMG η Beyonce μόλις έκανε μια τεράστια ανακοίνωση στο χαλί των vma! Μωρό!»
 
Ωστόσο, τίποτα δεν πάει καλά για την διάσημη ερμηνεύτρια. Στην εμφάνιση που έκανε στην αυστραλιανή τηλεόραση και στην εκπομπή «Sunday Night» όταν πήγε να καθίσει η κοιλιά της δίπλωσε κάπως περίεργα σαν να μην είναι αληθινή με αποτέλεσμα να την κατηγορούν για μια ακόμα φορά. Οι φήμες ότι η Beyonce βάζει μαξιλάρι για να ακούγεται συνέχεια το όνομα της και ότι έχει διορίσει παρένθετη μητέρα για να γεννήσει το παιδί της δίνουν και παίρνουν.
 
Η Beyonce εξοργισμένη από όλα αυτά, διέψευσε οποιοδήποτε δημοσίευμα ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, είπε ότι δεν ανέχεται να διαδίδουν τέτοια ψεύδη και ως απόδειξη, βγάζει φωτογραφία με μπικίνι κατά της διάρκεια των διακοπών της στην Κροατία. Συν τοις άλλοις, όπως πολύ πρόσφατα ανακοινώθηκε θα σχεδιάσει και θα λανσάρει η ίδια μια σειρά ρούχων για εγκυμονούσες, θεωρώντας ότι έτσι «βουλώνει» όλα τα στόματα.
 
Με έναν πόνο μελλοντική μαμά Beyonce…







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης