Κάννες: Mοντέλο εκνευρίστηκε με την ασφάλεια που δεν της επέτρεψε να δείξει το φόρεμά της με το πρόσωπο του Χριστού

Κάννες: Mοντέλο εκνευρίστηκε με την ασφάλεια που δεν της επέτρεψε να δείξει το φόρεμά της με το πρόσωπο του Χριστού

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας Le Comte de Monte-Cristo, μια γυναίκα τράβηξε όλη την προσοχή στο κόκκινο χαλί

arthrou-cannes-jesus
Ένα μοντέλο εκνευρίστηκε όταν η ασφάλεια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών προσπάθησε να την εμποδίσει να αποκαλύψει το φόρεμά της που έφερε μια μεγάλη εικόνα του Χριστού. Αν και δεν είναι γνωστή η αιτία της λογομαχίας, εκτιμάται ότι η ασφάλεια δεν ήθελε να προκαλέσει οποιαδήποτε θρησκευτική διαμάχη.

H γυναίκα φόρεσε ένα φόρεμα που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό και πόζαρε στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια των αφίξεων για την προβολή της ταινίας «Le Comte de Monte-Cristo», η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ κινηματογράφου, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, το μοντέλο δείχνει να ενοχλείται, όταν άτομα της ασφάλειας του φεστιβάλ προσπάθησαν να κρύψουν την ουρά του φορέματός της, με εκείνη να αντιδρά έντονα.

Δείτε τις φωτογραφίες
BLU_A95064694
BLU_A95064667
BLU_A95064664
BLU_A95064696
BLU_A95064697
Κλείσιμο

Το τρίωρο γαλλικό έπος των Μάθιου Ντελαπόρτ και Αλεξάντερ Ντε Λα Πατελιέρε απέσπασε ένα ενθουσιώδες σχεδόν 12λεπτο χειροκρότημα από το κοινό.

Σε αυτή την πρόσφατη διασκευή του κλασικού περιπετειώδους μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Δουμά πρωταγωνιστούν οι Πιέρ Νινέι, Αναΐς Ντεμουσιέ, Λόρεντ Λαφίτ, Πιερφρανσένσκο Φαβίνο, μεταξύ άλλων.
Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Εντμόν Νταντές (Νινέι), ενός νεαρού άνδρα που γίνεται στόχος μιας σκοτεινής συνωμοσίας και συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Μετά από 14 χρόνια στη νησιωτική φυλακή Château d'If, καταφέρνει μια τολμηρή απόδραση. Πλούσιος πλέον πέρα από κάθε φαντασία, παίρνει την ταυτότητα του κόμη του Μόντε Κρίστο και παίρνει εκδίκηση από τους τρεις άνδρες που τον πρόδωσαν.


Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

To παρασκήνιο του αιφνιδιασμού Σούνακ με τις πρόωρες εκλογές - Θα αναβιώσει η «κατάρα του Ιουλίου» για τους Τόρις;

Ελληνικό ευρω-μπλόκο στα Σκόπια όσο συνεχίζονται τα «κόλπα» - Τελειώνουν τα ψέματα ως τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Σε αρμονία ο Κασσελάκης με τον Τσίπρα, σε διάσταση από την «κομματική επετηρίδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης