Κάννες: Η Κέλι Ρόουλαντ τσακώθηκε με σεκιούριτι στο κόκκινο χαλί - Δείτε βίντεο

Κάννες: Η Κέλι Ρόουλαντ τσακώθηκε με σεκιούριτι στο κόκκινο χαλί - Δείτε βίντεο

Η τραγουδίστρια ήθελε να μείνει κι άλλο για να φωτογραφηθεί, αλλά μια γυναίκα από την ασφάλεια του φεστιβάλ, επέμενε ότι πρέπει να αποχωρήσει

kellyroowland
Η Κέλι Ρόουλαντ περπάτησε, μεταξύ άλλων, στο κόκκινο χαλί των Καννών, όπου πήγε για την πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας «Marcello Mio» αλλά η παρουσία της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ, δεν έληξε με ωραίο τρόπο.

Η εικόνα της 43χρονης τραγουδίστριας και πρώην μέλους των Destiny's Child να τσακώνεται με υπάλληλο της ασφάλειας, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο


Σύμφωνα με την DailyMail, η Ρόουλαντ εκνευρίστηκε με μέλος της ασφάλειας που της έδειχνε επίμονα τον δρόμο προς την έξοδο.

Η τραγουδίστρια ήθελε να μείνει κι άλλο στο κόκκινο χαλί για να  φωτογραφηθεί και να χαιρετήσει τους θαυμαστές της. Ωστόσο, οι σεκιούριτι έκριναν ότι ο χρόνος της είχε τελειώσει και επέμειναν να την απομακρύνουν. Παρά το γεγονός ότι της έδειχναν για αρκετή ώρα έξοδο, η Ρόουλαντ εξακολουθούσε να μένει ακίνητη κάνοντας μικρά βήματα προς τα έξω. Μια γυναίκα από την ομάδα της ασφάλειας όμως, της έδειξε ξανά την κατεύθυνση που έπρεπε να πάρει για να φύγει, αυτή τη φορά με πιο αυστηρό τρόπο, βάζοντας το χέρι της ακριβώς μπροστά της. Η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε και άρχισε να τσακώνεται με τη σεκιούριτι.


Κάποιος που ήταν παρών στο συμβάν, είπε στην DailyMail: «Προσπαθούσε να χαιρετήσει τους θαυμαστές της και να βοηθήσει τους παπαράτσι να τραβήξουν τη φωτογραφία τους. Δεν τη νοιάζει αν φαίνεται σαν ντίβα αν ξέρει ότι υπερασπίζεται τον εαυτό της. Δεν είναι ψεύτικη και ήθελε να θέσει ένα ξεκάθαρο όριο».


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Καλλιθέα με τον νεκρό 23χρονο - Έχασε τον έλεγχο και χτύπησε το λεωφορείο από πίσω

Ευρωεκλογές: Ο στόχος της ΝΔ και το ντέρμπι για τη δεύτερη θέση - Ο φόβος της αποχής, στο 10% οι αναποφάσιστοι

Το σούπερ δείπνο που ανέβασε ο Σπηλιωτόπουλος με Λαζόπουλο, Ασημακόπουλο, Μπεκατώρου και άλλους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης