Δύσκολα θα περίμενε κανείς μια χριστουγεννιάτικη ταινία να φέρει αρνητικές αντιδράσεις, όμως ένα νέο φιλμ του Netflix, που βρίσκεται και σε καλή θέση στην παγκόσμια δεκάδα της πλατφόρμας, προκάλεσε αντιδράσεις στους συνδρομητές που το παρακολούθησαν.
Η Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Εντ Χελμς, η Έμα Μάιερς και ο Μπρέιντι Νουν πρωταγωνιστούν στην οικογενειακή κωμωδία «Family Switch» (Οικογενειακή Ανταλλαγή) σε σκηνοθεσία του McG, που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο «Bedtime For Mommy» της Έιμι Κράουζ Ρόζενταλ.
Στην υπόθεση, η Τζες και ο Μπιλ Γουόκερ κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ενωμένη την οικογένειά τους, καθώς τα παιδιά τους μεγαλώνουν, ανεξαρτητοποιούνται και απομακρύνονται.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη