Τι έχει στο λαιμό της η Rihanna;

Τι έχει στο λαιμό της η Rihanna;

Σε πρόσφατη συναυλία της η Rihanna, στο V Festival του Essex της Βρετανίας, εμφανίστηκε όπως πάντα...

Τι έχει στο λαιμό της η Rihanna;

Σε πρόσφατη συναυλία της η Rihanna, στο V Festival του Essex της Βρετανίας, εμφανίστηκε όπως πάντα. Δηλαδή με κοντό «καυτό» σορτσάκι, σέξι μπλουζάκι και εντυπωσιακό look. Όμως αυτή τη φορά επεφύλασσε μια έκπληξη στο κοινό της και όχι μόνο…

Σήμερα διαρρεύσανε στο διαδίκτυο, φωτογραφίες από την συναυλία της, στις οποίες η 23χρονη τραγουδίστρια έχει στο λαιμό της ένα μυστήριο σημάδι. Όπως ήταν λογικό οι φήμες οργίασαν και τα «ταμπλόιντ» όλου του κόσμου άρχισαν να βγάζουν συμπεράσματα τύπου, «πάλι έδειραν την Rihanna», «πλαστική στα 23 της», «Τα σημάδια ενός παλιού ξυλοδαρμού» και άλλα τέτοια «απείρου κάλλους». Κανείς δε γνωρίζει πως έγινε αυτή η ουλή στο λαιμό της τραγουδίστριας, αλλά είναι σίγουρο πως είναι πρόσφατο το «απόκτημα», μιας και σε παλιότερη εμφάνισή της δεν είχε κανένα σημάδι.

Κλείσιμο
Επίσης αίσθηση προκαλεί το ξεφάντωμα της Rihanna στο St Tropez, όπου πραγματοποιεί τις διακοπές της σε πολυτελές σκάφος. Η 23χρονη πέρασε το βράδυ της σε VIP club και διασκέδασε μέχρι πρωίας και συγκεκριμένα 5.30 το πρωί. Το φόρεμα που φορούσε ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και ήταν μια δημιουργία του Tiziano Mazzilli.


































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης