Έλιοτ Πέιτζ: «Σε ένα καστ γεμάτο cis άνδρες, δεν καταλάβαινα τον ρόλο μου στο "Inception"»

Έλιοτ Πέιτζ: «Σε ένα καστ γεμάτο cis άνδρες, δεν καταλάβαινα τον ρόλο μου στο "Inception"»

«Ένιωσα εκτός τόπου και χρόνου στο πλατό» δήλωσε ο ηθοποιός

elliot_page__1_
Ο Έλιοτ Πέιτζ αποκάλυψε στα νέα του απομνημονεύματα με τίτλο, «Pageboy», ότι ένιωθε τεράστιο άγχος και ότι αισθανόταν αποξενωμένος στα γυρίσματα της ταινίας «Inception» του Κρίστοφερ Νόλαν. Αυτό το μεγάλο συναισθηματικό βάρος είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίσει έρπη ζωστήρα στο σώμα του.

«Ο έρπητας ζωστήρας έσκασε από τη σπονδυλική μου στήλη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Inception" όταν ήμουν 22 ετών», έγραψε ο Πέιτζ. «Παρά το γεγονός ότι όλοι ήταν απολαυστικοί στη συνεργασία, ένιωθα εκτός τόπου και χρόνου. Σε ένα καστ γεμάτο cis άνδρες, δεν καταλάβαινα τον ρόλο στον οποίο βρέθηκα».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Τις πρώτες δύο εβδομάδες της ταινίας αστειευόμουν ότι θα με αντικαθιστούσαν με την Κίρα Νάιτλι, και δικαίως».
Το «Inception» γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2009, με πρωταγωνιστές, πέρα από τον Πέιτζ, τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τομ Χάρντι και Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ.
inception

Ο Πέιτζ αποκάλυψε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του σε ένα συνέδριο της Human Rights Campaign το 2014. «Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλος», είπε ο Πέιτζ στο πλήθος. Αργότερα αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ τον Δεκέμβριο του 2020.

Τον Απρίλιο του 2021, ο ηθοποιός συμμετείχε στην Όπρα για την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από τότε που αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ και αποκάλυψε ότι υπέστη κρίση άγχους μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Inception» στο Παρίσι λόγω της πίεσης του Χόλιγουντ για το φύλο.
Κλείσιμο
«Υπήρχε τόσος πολύς Τύπος και τόσες πολλές πρεμιέρες σε όλο τον κόσμο και φορούσα φορέματα και τακούνια σχεδόν σε κάθε εκδήλωση», δήλωσε ο ηθοποιός. «Τα έχασα, ήταν σαν μια κινηματογραφική στιγμή. Εκείνο το βράδυ, μετά την πρεμιέρα, στο after-party, κατέρρευσα. Αυτό είναι κάτι που συνέβαινε συχνά στη ζωή μου, συνήθως αντιστοιχούσε σε κρίση πανικού».

Ο Πέιτζ συνέχισε: «Τελικά, βέβαια, είναι κάθε εμπειρία που έχεις βιώσει από τότε που ήσουν μικρό παιδί, οι άνθρωποι να λένε: "Ο τρόπος που κάθεσαι δεν είναι γυναικείος, περπατάς σαν αγόρι. Η μουσική που ακούς ως έφηβη", προφανώς, ο τρόπος που ντύνεσαι. Κάθε πτυχή του ποιος είσαι εξετάζεται συνεχώς και μπαίνει σε ένα κουτί σε ένα πολύ δυαδικό σύστημα. Αυτό είναι που οδηγεί σε αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραμπ, Σπαρτιάτες και UFO στις εκλογές - Οι περίεργοι συνδυασμοί και οι καραμπόλες στις λίστες

Γυμνός, με ιερόδουλες και ναρκωτικά - Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν

Η ΕΕ έκοψε τον «γόρδιο δεσμό» του μεταναστευτικού - Τα οφέλη για την Ελλάδα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης