Χείλι Μπίμπερ: «Σελένα ευχαριστώ» - Τέλος η κόντρα με την Γκόμεζ

Χείλι Μπίμπερ: «Σελένα ευχαριστώ» - Τέλος η κόντρα με την Γκόμεζ

Πρώην και νυν του Τζάστιν Μπίμπερ, φαίνεται να αφήνουν πίσω του το «βαρύ» παρελθόν τους και να υποστηρίζουν η μία την άλλη - Αφορμή στάθηκε το τεράστιο «κύμα» οργής στο πρόσωπο της συζύγου του 

xeili_mpimper_selena_gkomez111
Σύσσωμο το διαδίκτυο έχει εναντιωθεί στη Χέιλι Μπίμπερ για χάρη της Σελένα ΓκόμεζΟι δύο γυναίκες έχουν «βαρύ» παρελθόν, καθώς θεωρούνταν για χρόνια «αντίπαλες», λόγω του Τζάστιν Μπίμπερ.

Πρόσφατα, ανάρτηση της Μπίμπερ που θεωρήθηκε προσβλητική για την εμφάνιση της Γκόμεζ, έκανε το κοινό της πρώην του Μπίμπερ, να κάνει κόμμα εναντίον της. Μέσα σε λίγες μέρες, η Σελένα Γκόμεζ έφτασε στην κορυφή του Instagram με 400 εκατομμύρια φαν, ενώ από την άλλη η Μπίμπερ έχασε μεγάλη μερίδα των ακολούθων της.

Με αφορμή το μίσος που εισπράττει από το πλήθος, η Χέιλι Μπίμπερ επικοινώνησε με την ηθοποιό και τραγουδίστρια και εκείνη την υπερασπίστηκε δημόσια.

Για να την ευχαριστήσει, η Μπίμπερ ανάρτησε και εκείνη ένα Instagram story, γράφοντας: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Σελένα που μίλησε ανοιχτά, καθώς εκείνη και εγώ συζητάμε τις τελευταίες εβδομάδες πώς να ξεπεράσουμε αυτή τη συνεχιζόμενη κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και εμένα. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για όλους τους εμπλεκόμενους και εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν τόσο πολύ μίσος γύρω από αυτό, το οποίο είναι εξαιρετικά επιβλαβές. Ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας απίστευτος τρόπος για να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε κοινότητα, στιγμές όπως αυτή δημιουργούν μόνο ακραίο διχασμό αντί να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά. Τα πράγματα μπορούν πάντα να βγουν από το πλαίσιο ή να ερμηνευτούν διαφορετικά από ό,τι προορίζονταν. Όλοι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουμε και τι λέμε, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Στο τέλος, πιστεύω ότι η αγάπη θα είναι πάντα μεγαλύτερη από το μίσος και την αρνητικότητα και ότι υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να συναντάμε ο ένας τον άλλον με περισσότερη ενσυναίσθηση και συμπόνια». 

Δείτε την ανάρτησή της
xeilimpimper_selena_gkomez






Η δημοσίευση της Σελένα Γκομέζ 
Με μία ανάρτησή της σε story της στο Instagram, η Σελένα Γκόμεζ τους εξήγησε πως η ίδια ποτέ δεν ήθελε κάτι τέτοιο και προτιμά να δίνει στους άλλους το σωστό παράδειγμα, με ευγένεια και καλοσύνη.

«Η Χέιλι Μπίμπερ επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε πως λαμβάνει απειλές για τη ζωή της, αρνητικότητα και μίσος. Τίποτα από αυτά δεν είναι αυτό που πρεσβεύω. Κανείς δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μίσος ή εκφοβισμό. Εγώ πάντα παλεύω για την καλοσύνη και πραγματικά, θέλω όλο αυτό να σταματήσει», έγραψε.
337341759_2413763645456520_5472790052823708088_n



Ειδήσεις σήμερα:

Σοκαρισμένη η Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» - «28 χρόνια δεν το έχω ξαναδεί»

«Είπα το αυτονόητο. Δεν δήλωσα ενδιαφερόμενος» λέει ο Βενιζέλος για το πρόσωπο που θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός

Πυροβολισμοί στη Βούλα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που τραυμάτισαν 16χρονο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης